Tóth Gabi a múlt héten Horvátországban nyaralt új partnerével és a férfi szüleivel.
Tóth Gabi hosszú évekig mindent megosztott a magánéletéről (vagy legalábbis azt hittük), még blogot is vezetett a családi életéről, az érzelmekről, amik a férjéhez és kislányához fűzik.
Amióta kiderült, hogy Krausz Gábor elválik tőle, rögtön megugrott a közérdeklődés Tóth Gabiék családi élete iránt, de nem túl meglepő módon most már jóval kevésbé érez késztetést az énekesnő arra, hogy érzelmi életéről rendszeresen tudósítsa a nagyközönséget.
A múlt héten mindenesetre Horvátországban volt nyaralni új szerelmével, de ez csak arra járók által készített képekből derült ki, ő maga akkor nem posztolt semmit a vakációról.
Az augusztus 20-i ünnepre az énekesnő aztán hazatért Budapestre, és ma, azaz csütörtök délelőtt megjelent egy olyan fotó az Instagramján automatikusan eltűnő sztoriban, ami mintha ezen a bizonyos horvátországi nyaraláson készült volna.
Meghökkentő, hogy Tóth Gabi pont most döntött úgy, hogy mégis megoszt egy ilyen képet, még akkor is, ha a fotón csak ő maga látszik, valamint a mediterrán táj, vízpart.
Az énekesnő a szabadságán is a rá jellemző stílusban öltözködik: fehér csipkeruhát visel a strandolós szettje felett (úgy mint az alábbi képen), plusz a feje bekötve, valamint a derekán övtáska látható.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet