Meggyes Dávid elvált Horváth Grétától és azóta rengeteg üzenetet kapnak a rajongóktól. Most elmondta, hogy van valakije.

Ő tehet mindenről

Horváth Gréta nem rég osztotta meg követőivel, hogy véget ért házassága férjével, Meggyes Dáviddal, akivel együtt megnyerték az Ázsia Expressz egyik szériáját. Ekkor még csak annyit mondott, hogy kisfiát és őt megviseli ez az időszak, és a bejegyzés alatti hozzászólásokat is letiltotta – írta 24.hu.

Meggyes Dávid most reagált a hírekre, és a közösségi média oldalán, egy story-ban fogalmazta meg, hogy mennyire bántja az, hogy felesége rengeteg rosszindulatú üzenetet kapott emiatt idegenektől. Azt állítja, hogy felesége nem tehet semmiről, mivel ő lépett ki a házasságukból.

Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sosem fog megbocsátani. Van valakim! Miért őt bántjátok? Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája, ezt mindenki vésse a fejébe

– vállalta magára a felelősséget Meggyes.

Rosszindulató kommentelők jelensége

Mint beszámoltunk róla, Damu Roland halála megrázta az egész országot. Azonban különböző visszhangok a család és barátok oldaláról, nem engedik nyugodtan eltávozni.

Nem sokkal a történtek után, itt is előjöttek rosszmájú emberek. Előző cikkünkben írtunk róla, hogy Vajna Tímea közösségi médiafelületeit ellepték a negatív kommentek, akik őt hibáztatták a történtek miatt.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet