Holtan találtak rá a 33 éves modellre. Ashley Mattingly halálhírét családja is megerősítette.

A koronavírus okozta bezártság miatt magányosnak érezte magát

Jelenleg is zajlik a nyomozás Ashley Mattingly, az egykori playmate lány halála miatt – írja a New York Post. Mattingly pénteken hunyt el, kihűlt testére az austini otthonában találtak rá.

Meghalt Ashley Mattingly Halalanak Oka
Ashley Mattingly, Korábbi Playmate / Fotó: A Modell Hivatalos Instagram-Oldala

A borzasztó hírt megerősítette Mattingly ikertestvére és húga is, akik szerint Ashley ugyan alkoholproblémákkal küzdött, de szeretett volna felgyógyulni, az elmúlt időszakban pedig kifejezetten jobban is volt.

Megküzdési stratégiák a karantén idején: öt pszichoterapeuta válaszol

Így kezelhetjük a karantén alatt a negatív érzelmeinket A világjárvány a legrosszabb érzelmeinket is felszínre hozza A járvány teljesen átformálja a társadalmunkat. Mindenkit kivétel nélkül új kihívások és megpróbáltatások elé állított egyik napról a másikra. Aki teheti, otthon van egész nap, a gyerekek, fiatalok távoktatásban részesülnek, a szerencsések otthonról dolgozhatnak.

A koronavírus miatti bezártság azonban nem segített a mentális állapotán, rengetegszer emlegette, hogy nagyon magányos. (Ha te is így érzel, ebben és ebben a cikkünkben írtunk hasznos tippeket, vagy olvasd el a fenti, a negatív érzelmek leküzdéséről cikkünket.)

A TMZ-nek a család elmondta, hogy néhány évvel ezelőtt közelebb költözött hozzájuk, így került Texas állambeli Austinba. Sőt, a magányosság enyhítése okán még egy kutyát is adoptált.

Mattingly 2011-ben a Playboy Miss Március címlaplánya volt, azonban egy évvel később már inkább családi problémája miatt került az újságokba.

Ashley Mattingly Playboy
Mattingly A Playboy 2011. Márciusi Címlapján / Fotó: Playboy

Az akkori barátja, Lane Garrison bántalmazta a Playmate-t. Később, 2016-ban pedig ittasan vezette a golfautóját, aminek következtében négy, leparkolt járműbe hajtott.

Egyelőre tisztázatlanok a halál körülményei

Halálának pontos oka nem ismert, annak megállapítása a szakértők szerint hónapokba is telhet, de sajtóértesülések szerint a fiatal szépség öngyilkos lett. Ashley Mattingly mindössze 33 éves volt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet