Babicsek Bernátot gyászolja az ország, miután kiderült, ő volt a solymári tűzvész áldozata. Édesanyja is megszólalt a történtek kapcsán.

Családja talált rá a színészre

Mint mi is beszámoltunk róla, a 41 éves színész volt az áldozata a solymári lakástűznek. Feltehetően főzés közben aludt el és ekkor következett be a tragédia.

Amikor a szülők megpróbálták telefonon utolérni fiukat, hogy boldog újévet kívánjanak neki, a színész nem fogadta a hívást. Ekkor kezdték keresni, átmentek a házához – írja a Bors.hu.

Elkezdtünk kopogni és próbáltunk benyitni a házba, de zárva volt minden. Hirtelen rossz érzés fogott el és a férjem betörte a teraszablakot. Azonnal az emeletre ment én lent kerestem a fiam, de nem volt sehol. A konyhaasztal mögött feküdt a fiam. Már teljesen meg volt merevedve. Nem volt rajta égési sérülés, csak tiszta korom volt az egész kis feje, ahogy ott feküdt. Életem végéig kísérteni fog a pillanat 

– mesélte sírva az édesanya.

Babicsek Bernát barátja és zenésztársa, Demeter Erik megható sorokat fogalmazott meg Instagram-oldalán:

Drága Barátom, nem ezt beszéltük meg! Azt ígérted, hogy újra együtt muzsikálunk, beszélgetünk, ahogy korábban is. Kezedben a harmónika, kezemben a gitár, és csak ÖRÖMZENÉLÜNK...hiányzol! Még találkozunk. Jó utat

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet