Meghalt 27 évesen Benjamin Keough, Elvis Presley unokája

Meghalt 27 évesen Benjamin Keough, Elvis Presley unokája. Sajtóértesülések szerint önkezűség a halálának oka.

Öngyilkos lehetett

Vasárnap meghalt Elvis Presley unokája, Benjamin Keough – értesült a The Hollywood Reporter. Lisa Marie Presley és Danny Keough amerikai zenész fia volt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Teljesen összetört, de megpróbál erős maradni lánya, Riley és 11 éves ikrei miatt. Imádta a fiát. Ő volt élete szerelme[/perfectpullquote]

– mondta Presley szóvívője a lapnak.

benjamin keough elvis presley unokaja meghalt
Benjamin Keough, Elvis Presley unokája 2010-ben / Fotó: Mark Humphrey

A TMZ bulvárportál szerint Keough vasárnap hunyt el a kaliforniai Calabasasban, fegyverlövés okozta sérülésben, melyet önmaga okozott.

Szerepelt az I Love You Because klipben is

Keough testvére Riley Keough színésznő, apja Danny Keough, aki 1994-ben vált el Lisa Marie Presley-től, Elvis lányától. Benjamin 11 éves ikertestvérei Lisa Marie Presley exférjétől, Michael Lockwoodtól születtek.

2012-ben Keough és testvérei is szerepeltek abban a videóban, melyben Lisa Marie egy archív felvétel segítségével “duettet” énekelt Elvisszel, az énekes 1954-es I Love You Because című dalát adták elő.

Elvis Presley, Lisa Marie Presley – I Love You Because (Duet)

Music video by Elvis & Lisa Marie Presley performing I Love You Because. (C) 2012 Sony Music Entertainment

Tavaly Lisa Marie a Twitteren közölt egy képet, melyen gyerekeivel látható, azt írta a kép alá, hogy “anyaoroszlán kölykeivel”.

Hírességek, akik tragikus hirtelenséggel, 27 évesen hunytak el

Hírességek, akik 27 évesen hunytak el Amy Winehouse (1983 – 2011) Az angol soul énekesnőt, Amy Winehouse-t a camdeni lakásában találták holtan, miután amúgy is régóta tartó alkohol- és drogproblémái tragikus fordulatot vetettek. A halottkém szerint Winehouse vérében ötször több adagnyi szeszes ital volt, mint ami a biztonságos vezetéshez megengedett.

Presleyről egyébként életrajzi film készül, amelyben az énekest Austin Butler (Volt egyszer egy Hollywood) alakítja, a menedzserét pedig Tom Hanks. A film a kezdetektől mutatja be Presley életét. Sőt, tavaly jelentette be a Netflix, hogy animációs komédiát készít Agent King címmel.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból