Meghalt Frank Ocean énekes 18 éves testvére egy autóbalesetben

Frank Ocean rapper testvére, Ryan Breaux életét vesztette Kaliforniában egy autóbaleset során.

Tragikus hirtelenséggel hunyt el a sztár testvére

A Prada új arcának, Frank Oceannak a fivérét érte halálos autóbaleset vasárnap a kaliforniai Thousand Oaks-ban. A baleset körülményeit még vizsgálják, de annyi biztos, hogy lesodródott az útról, fának ütközött olyan erővel, hogy a jármű kettéhasadt.

frank ocean
Frank Ocean / Fotó: Getty Images

Az autóban ketten tartózkodtak és mindketten életüket vesztették. A Clash Music kiadó később megerősítette, hogy az egyik áldozat Frank Ocean fivére, Ryan Breaux, írja a Popculture.

Ocean több zenéjében is közreműködött

Breaux csupán 18 éves volt és szeptemberben ünnepelte volna a következő születésnapját. Közreműködött testvére néhány zenéjében is, mint a Futura Free, de az Orion című számban is utal rá testvére.

windy city

No Description

Frank Ocean a világjárvány előtt a Coachella Fesztiválon játszott utoljára zenekarával. 2013-ban debütáló albumával, a Channel Orange-dzsel elnyerte a Grammy-díjat. Dolgozott együtt az elnökválasztáson is induló Kanye Westtel a No Church in the Wilddalon, amelyben Jay-Z és a The-Dream is közreműködött. Thinkin Bout You című számát a Record of the Year (az Év szerzeménye) elismerésre is jelölték. 2016-ban tért vissza második albumával.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból