A hatóságok szerint vízbe fulladt Naya Rivera, a Glee sorozat színésznője

A hatóságok szerint vízbe fulladhatott Naya Rivera, a Glee – Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze, aki szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott.

Nem utalt nyom bűncselekményre

A BBC beszámolója szerint Naya Rivera szerdán délután bérelte a csónakot. Kisfiát három órával később találták meg egyedül a csónakban. A gyerek a hatóságoknak elmondta, hogy édesanyja úszni ment, de nem tért vissza.

Mint beszámoltunk róla, a helyi serif hivatala kutatást indított, csütörtökön már búvárokkal is keresték a színésznőt, de egyelőre nem találták meg. A hivatal szóvivője szerint bűncselekményre utaló nyom nincs az ügyben, feltehetően baleset történt, Rivera valószínűleg vízbe fulladt.

naya rivera halalanak oka glee sztarok leszunk
Naya Rivera, a Glee – Sztárok leszünk! színésznője / Fotó: Frederick M. Brown / Getty Images

Jelenleg több mint 80 szakképzett kutató keresi a színésznőt, helikopterrel, csónakokkal és a szárazföldön is.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Az a cél, hogy megtaláljuk Riverát, és át tudjuk adni a családjának, elbúcsúzhassanak tőle és meggyászolhassák[/perfectpullquote]

– mondta a szóvivő.

Két éve vált el férjétől

A színésznő, aki elvált férjével közösen gyakorolja a gyermek felügyeleti jogait, kedden a Twitteren posztolt közös képet a gyermekével “csak mi ketten” képaláírással.

Számos híresség, köztük Demi Lovato, és sorozatbeli kollégája, Harry Shum Jr. is a közösségi médián fejezte ki együttérzését.

A 33 éves Rivera gyermekszínészként és modellként kezdte pályafutását, hirdetésekben is szerepelt az Egyesült Államokban. Tévésorozatokban is szerepet kapott, 2014-ben pedig a Home című horrorban láthatta a közönség. Abban az évben ment hozzá Ryan Dorsey színészhez, gyermeke apjához. A pár 2018-ban vált el.

A hatóságok megosztották azt a felvételt, amit a hajók előtt lévő térfigyelő kamera rögzített.

CCTV Naya Rivera Missing Person 20-93521

This is the recording from the security camera at the boat launch when Naya Rivera and her son arrived to rent a pontoon boat at Lake Piru. The video will sh…

Ez délután 1 óra környékén történt, 3 órával a feltételezhető eltűnésének időpontja előtt. A felvételen megfigyelhető, ahogy leparkol a 33 éves színésznő az autójával, majd kiszáll a kisfiával, és beszállnak a hajóba.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból