Így éli túl férje hiányát.
A tavaly áprilisban elhunyt Vágó István idén ünnepelné a 75. születésnapját és feleségével, Judittal a 45. házassági évfordulójukat.
Az özvegye egyedül maradt, de nem magányos. A kvízprofesszorral népes baráti társaságuk volt, akikkel évtizedeken át együtt utazták be a világot.
“Soha nem gondoltam volna, hogy a barátok ennyire szeretnek minket, engem. Miután Isti elment, még inkább itt vannak velem, mellettem, óvnak, féltenek, vigyáznak rám, nem hagynak magamra” – kezdte Vágó István özvegye.
“Az ünnepek István nélkül nehezek. Év végén úgy gondoltam, hogy nem utazom a szokott csapattal sehova, ne feszengjenek miattam a többiek. De nem hagyták, hogy így legyen, jöttek értem, és vittek” – mondta.
“Nehéz volt az óévet búcsúztatni, újragondolt álmokkal, tervekkel belépni az új esztendőbe, de hálás vagyok a barátoknak, hogy ezt nem egyedül, hanem velük élhettem túl és át” – mesélte Judit a Best magazinnak, melyet a story.hu szemlézett.

Ballad of Buster Scruggs rendezője – és nem mellesleg Chalamet-val a The French Dispatch-ben együtt játszó Frances McDormand férje – elhívta őt vacsorázni. A steak fölött jutott idejük Bob Dylant is kibeszélni. Coen egyrészt nagy rajongója az énekesnek, másrészt pedig Llewyn Davis világa című filmjéhez komoly kutatást végzett arról a korszakról, amikor Dylan is kezdőként bontogatta szárnyait.Ballad of Buster Scruggs rendezője – és nem mellesleg Chalamet-val a The French Dispatch-ben együtt játszó Frances McDormand férje – elhívta őt vacsorázni. A steak fölött jutott idejük Bob Dylant is kibeszélni. Coen egyrészt nagy rajongója az énekesnek, másrészt pedig Llewyn Davis világa című filmjéhez komoly kutatást végzett arról a korszakról, amikor Dylan is kezdőként bontogatta szárnyait.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet