A királyi pár, Harry herceg és Meghan Markle egy titokban tett látogatás során találkozott a Queens Commonwealth Service fiatal vezetőivel. 

Királyi projektek a közjóért

A Queens Commonwealth Service egy fiatalokat támogató szervezet, akik lehetőséget adnak a potenciális vezető egyéniségeknek innovatív ötleteik megvalósítására. A résztvevők számos projekten dolgoznak. Többek között a nők jogaiért és támogatottságáért vagy az általános igazságért küzdve. Műanyag-újrahasznosításon dolgoznak Ugandában, bangladesi és maláj fiataloknak biztosítják az oktatásban való részvételt, de harcolnak a női egészségügyi témák tabuizálása ellen is. Továbbá foglalkoznak a börtönbe zárt rabok és az éhező gyermekek helyzetével is. 

Meghan Markle Es Harry Herceg
Meghan Markle És Harry Herceg / Fotó: Simplemost

A Queens Commonwealth Service élén Harry herceg és Meghan Markle áll, akik nemrégiben egy titokban tett látogatásuk során beszélgettek a csapat tagjaival. 

A sussexi herceg és hercegné fontosnak tartják a fiatalok támogatását. Minél több lehetőséget szeretnének biztosítani a vezetőknek, hogy elképzeléseik által egyre több és több a világot segítő projekt valósulhasson meg.

Harry herceg az Abbey Roadon pózol Bon Jovival!

Harry herceg visszalépve a hercegi kötelességeitől, az Invictus Games Kórussal együttműködve pénzt gyűjt sérült és beteg katonai személyeknek. A terv szerint, Harry és a zenekar újradolgozzák Bon Jovi Unbroken nevű számát, az albumból befolyó összeget pedig a hátráltatott helyzetűeknek adományozzák. A választás nagyon találó, hiszen az amerikai énekes ezt a számát eredetilega veteránok, illetve a poszttraumás szindrómában szenvedők számára komponálta.

Meghan Markle szerint sosem szabad arra várni, hogy a probléma megszülessen, azt mielőbb meg kell előzni és idő előtt érdemes orvosolni a helyzetet. A szervezet tagjai a globális problémákat illetően pont erre törekednek. “Arra semmi esély, hogy az idősebb generációk megváltoztassák a beállítottságukat mindaddig, amíg a gyerekeik nem gyakorolnak rájuk jelentős hatást” – teszi hozzá férje, Harry herceg. 

Út a jobb felé

Ugyan a szervezet széleskörű programokat és lehetőségek egész sorozatét biztosítja a potenciális vezető egyéniségeknek, a tagok elmondása szerint, nem ilyen egyszerű egy-egy projekt élére kerülni és azokat megvalósítani. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Amikor még más ember volt és más dolgok történtek az életemben, sokan mondták nekem, hogy ezen a helyen nem szeretik az olyan törekvéseket, amiket én éppen akkor terveztem. Csak maradjak a kis dobozomban. De nem szerettem azt a dobozt. Ki akartam törni az előző életemből és repülni szerettem volna valami új és jobb felé [/perfectpullquote]

– mondja a Queens Commonwealth Service legutóbbi kerekasztal beszélgetésén az egyik vezető. 

Becoming a first-time grandma is a special milestone and the Beaumont, Trenton team didn’t let the COVID surge in June keep this grandma from seeing her grandchild, Jackson. Our security team pointed out which room he was in and his mom and Dr. Angelique Ellison helped grandma get her first glimpse of the new baby boy! #BeaumontHealth #newborn #grandma #firsttimegrandma #commitment #COVID19 #TrentonMI #obgyn

No Description

A beszélgetésen amúgy nemcsak a szervezet projektjeiről zajlottak a beszélgetések, de átfogóan érintették a mentális egészség, a nemek közti egyenlőség és a vezetők segítésének lehetőségeinek kérdéseit is. 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet