Követem Sztárok Meghan Markle és Harry herceg a fiatal vezetőket támogatják 

Meghan Markle és Harry herceg a fiatal vezetőket támogatják 

Promóció

A királyi pár, Harry herceg és Meghan Markle egy titokban tett látogatás során találkozott a Queens Commonwealth Service fiatal vezetőivel. 

Királyi projektek a közjóért

Promóció
- Advertisement -

A Queens Commonwealth Service egy fiatalokat támogató szervezet, akik lehetőséget adnak a potenciális vezető egyéniségeknek innovatív ötleteik megvalósítására. A résztvevők számos projekten dolgoznak. Többek között a nők jogaiért és támogatottságáért vagy az általános igazságért küzdve. Műanyag-újrahasznosításon dolgoznak Ugandában, bangladesi és maláj fiataloknak biztosítják az oktatásban való részvételt, de harcolnak a női egészségügyi témák tabuizálása ellen is. Továbbá foglalkoznak a börtönbe zárt rabok és az éhező gyermekek helyzetével is. 

Meghan Markle és Harry herceg / Fotó: Simplemost

A Queens Commonwealth Service élén Harry herceg és Meghan Markle áll, akik nemrégiben egy titokban tett látogatásuk során beszélgettek a csapat tagjaival. 

A sussexi herceg és hercegné fontosnak tartják a fiatalok támogatását. Minél több lehetőséget szeretnének biztosítani a vezetőknek, hogy elképzeléseik által egyre több és több a világot segítő projekt valósulhasson meg.

Harry herceg az Abbey Roadon pózol Bon Jovival!

Harry herceg visszalépve a hercegi kötelességeitől, az Invictus Games Kórussal együttműködve pénzt gyűjt sérült és beteg katonai személyeknek. A terv szerint, Harry és a zenekar újradolgozzák Bon Jovi Unbroken nevű számát, az albumból befolyó összeget pedig a hátráltatott helyzetűeknek adományozzák. A választás nagyon találó, hiszen az amerikai énekes ezt a számát eredetilega veteránok, illetve a poszttraumás szindrómában szenvedők számára komponálta.

Meghan Markle szerint sosem szabad arra várni, hogy a probléma megszülessen, azt mielőbb meg kell előzni és idő előtt érdemes orvosolni a helyzetet. A szervezet tagjai a globális problémákat illetően pont erre törekednek. “Arra semmi esély, hogy az idősebb generációk megváltoztassák a beállítottságukat mindaddig, amíg a gyerekeik nem gyakorolnak rájuk jelentős hatást” – teszi hozzá férje, Harry herceg. 

Út a jobb felé

Ugyan a szervezet széleskörű programokat és lehetőségek egész sorozatét biztosítja a potenciális vezető egyéniségeknek, a tagok elmondása szerint, nem ilyen egyszerű egy-egy projekt élére kerülni és azokat megvalósítani. 

Amikor még más ember volt és más dolgok történtek az életemben, sokan mondták nekem, hogy ezen a helyen nem szeretik az olyan törekvéseket, amiket én éppen akkor terveztem. Csak maradjak a kis dobozomban. De nem szerettem azt a dobozt. Ki akartam törni az előző életemből és repülni szerettem volna valami új és jobb felé 

– mondja a Queens Commonwealth Service legutóbbi kerekasztal beszélgetésén az egyik vezető. 

The Queen’s Commonwealth Trust is proud to champion, fund and connect young leaders who are working hard to change the world 💫 We were delighted to bring together six extraordinary young leaders who work with QCT to meet with our President and Vice President, the Duke and Duchess of Sussex, to discuss their work and the impact they’re having in the areas of mental health and creating equal opportunities for all. Visit the link in our bio to watch the highlights film and hear more from the young leaders who took part. Together we are all #TeamQCT 👏 @kenny.imafidon @standtallwomen @officialsophieandbunny @izzy.obeng @foundervine @mentallyawareng @heygirldreamer #thequeenscommonwealthtrust #teamqct #commonwealth #youthleadership #inspirational #inspire #inspireme #youngleaders #leadership #entrepreneurship #socent #bethechange #futureisbright #futureisnow #dukeandduchessofsussex #dukeofsussex #duchessofsussex

5,568 Likes, 163 Comments – Queen’s Commonwealth Trust (@queens_commonwealth_trust) on Instagram: “The Queen’s Commonwealth Trust is proud to champion, fund and connect young leaders who are working…”

A beszélgetésen amúgy nemcsak a szervezet projektjeiről zajlottak a beszélgetések, de átfogóan érintették a mentális egészség, a nemek közti egyenlőség és a vezetők segítésének lehetőségeinek kérdéseit is. 

Promóció
ForrásPEOPLE
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3