Mivel manapság az egész világon és egyben hazánkban is egyre népszerűbbek a mellnagyobbító műtétek, így érdemes arról beszélni, hogy mivel járnak ezek. Viszont mielőtt bármilyen specialistával beszélnénk, vagy bármilyen beavatkozást végeznének el rajtunk át kell esnünk pár vizsgálaton.

Milyen vizsgálatokra számíthatunk?

A mellplasztika műtét előtt “elengedhetetlen a labor, a mammographia vagy 40 éves kor alatt mell ultrahang, az EKG és a mellkasröntgen” (forrás: www.drfalus.hu). Ezek teljesen rutinszerű vizsgálatok, viszonylag kevés időt vesznek igénybe és egyáltalán nem számítanak kellemetlennek. Mindazonáltal, ha mellnagyobbító műtétet akarunk végeztetni magunkon, akkor ezeket mindenképpen meg kell ejtenünk.

Hogyan készüljünk a vizsgálatokra?

Túl sok készülést egyik vizsgálat sem fog igényelni és a lényegesebb pontokat mindig elmondják előttük. Azonban arra mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy orvosaink tisztában legyenek a korábbi egészségügyi leleteinkkel, betegségeinkkel. Ezek alapján is tudnak szűrni és nagyban elő tudja segíteni a munkájukat, főleg, ha valaki nem alkalmas a beavatkozásra.
Ezek után azonban már csak a sebészen múlik az, hogy milyen ellátásban részesül valaki.

Hogyan készüljünk a konzultációra?

Az emberek nagy része mindössze méreti elvárásokkal indul el ezen az úton. Főként csak azt tudják, hogy mekkora melltartót szeretnének a beavatkozás után hordani, de sajnos egy ilyen beavatkozás ennél kicsit bonyolultabb.
Az implantátumok behelyezésével megváltoznak a mellek formái és a súlyai is, ezáltal hatalmas változást hozva az emberbe is azzal kapcsolatban, ahogy a saját testét érzékeli. Ezekre a szempontokra is érdemes odafigyelni, eldönteni, hogy ezekkel kapcsolatban milyen elvárásaink vannak, majd közölni őket a plasztikai sebészünkkel.
Habár előfordulhat az is, hogy a fejünkben kialakul egy kép arról, hogy hogyan szeretnénk kinézni a műtét után, viszont a specialistánk tájékoztatni fog minket arról, hogy az nem lehetséges. Ez leginkább olyan esetben fordulhat elő, ha valaki nagyon nagyot akar lépni méretileg és feszességileg is. Ilyenkor az orvos el tudja magyarázni, hogy milyen megoldás áll a legközelebb az eredeti elképzeléshez, illetve, hogy mire lehet számítani, ha megpróbálja előállítani azt amit a páciens kér. Egy ilyen beszélgetés minden alkalommal máshogy történik, erre nem igazán lehet készülni.

A műtétre lehet készülni?

Nos, nem igazán. A műtét egy napos befekvéssel jár amikor altatás alatt elvégzik a beavatkozást és ezalatt minden ellátást megkap a beteg. Azonban azt tudni kell, hogy sok elvárás van a műtét után, amikre némileg lehet készülni.
Ilyen például az a tény, hogy 6 hónapig érdemes távol tartani a heged UV fénytől, mivel attól csúnyábban gyógyulhat. Pontosan emiatt ajánlott az őszi időszak elején megejteni az ilyen jellegű műtéteket.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

close-up-smile-woman-brush-teeth-great-health-dental-care-concept-isolated-white-background-asian1

Hogyan válasszunk fogkefét?

Manapság már számos fogkefe típus és márka áll rendelkezésünkre az üzeletek polcain, amelyek közül kiválasztani a megfelelőt nem lesz a legegyszerűbb feladat.

elefantszerszam.hu - 2023 november - LinkMarketing - 6

Vajon milyen feladatokhoz való a hőlégfúvó?

Ha rákattintottál erre a cikkre, alighanem te is gondolkodtál már azon, hogy miért lehet hasznos ez a szerszám, illetve valamilyen munkához éppen fontolgatod a gép megvásárlását, de nem jutsz dűlőre abban a kérdésben, hogy megéri-e neked megvenni, vagy akkor tennéd bölcsebben, ha kölcsönkérsz vagy bérelsz egyet.

httpsbogreguru.hu - 2023 november - Cikk3

Meglepetés egyedi bögrével

A bögrék nagyon hasznos eszköznek minősülnek. Egyértelmű funkciójuk italunk tárolása és elfogyasztásának megkönnyítése.

tacsis zsák1

A megfelelő hálózsákvastagság kiválasztása

A rutinos kismamák és anyukák tisztában vannak vele, hogy a hálózsák a babák és kisgyerekek számára afféle “must have” darab, vagyis elengedhetetlen, hogy legyen belőle otthon legalább egy-két darab.

markus-spiske_prexn5cqai-unsplash

Autónyitás kulcs nélkül

Ebben a cikkben felfedezzük a leggyakoribb autózár problémákat, és azt, hogyan lehet a leghatékonyabban és stresszmentesen megoldani a gondot.

bestmarkt.hu - 2023 november - LinkMarketing - 3

Fényfüzérek és dekorációs fények a hangulatos ünnepekre

Igaz, hogy lassan közelednek az ünnepek, de egy hangulatos dekorfénnyel nem csupán a karácsonyt, hanem magát a lakberendezést, a mindennapjainkat is fel tudjuk dobni, meg tudjuk újítani, mindig attól függően, hogy milyen színt szeretnénk behozni a lakásunkba és mely területeket szeretnénk bevilágítani.

https-__www.homelux.hu_ - 2023 november - Cikk3

Az elektromos fűtőtest előnyei

A tél beköszöntével ismét a fűtésre irányul a figyelmünk: mindenki próbálja a lehető leggazdaságosabban megoldani, hogy meleg legyen a lakásban.

https-__ohsports.hu_ - 2023 október - Cikk2

Sportfogadással kapcsolatos kilátások

Folyamatosan olyan szelvényfotókba futsz bele az interneten, amelyek azt bizonyítják, hogy pár száz forintból százezreket is lehet nyerni, vagy csodastratégiákkal bombáznak, amelyeknek a segítségével ugyan még senki nem nyert, de azért tutira működik?

httpsfilterabc.hu - 2023 október - Cikk1

Mi is az a motoros villaolaj?

A motorok szerelmesein kívül aligha sokan hallották ezt a három szót így egymás után. Nézzünk is utána pontosan hogyan is kell ezt az egészet elképzelni!