Mivel manapság az egész világon és egyben hazánkban is egyre népszerűbbek a mellnagyobbító műtétek, így érdemes arról beszélni, hogy mivel járnak ezek. Viszont mielőtt bármilyen specialistával beszélnénk, vagy bármilyen beavatkozást végeznének el rajtunk át kell esnünk pár vizsgálaton.

Milyen vizsgálatokra számíthatunk?

A mellplasztika műtét előtt “elengedhetetlen a labor, a mammographia vagy 40 éves kor alatt mell ultrahang, az EKG és a mellkasröntgen” (forrás: www.drfalus.hu). Ezek teljesen rutinszerű vizsgálatok, viszonylag kevés időt vesznek igénybe és egyáltalán nem számítanak kellemetlennek. Mindazonáltal, ha mellnagyobbító műtétet akarunk végeztetni magunkon, akkor ezeket mindenképpen meg kell ejtenünk.

Hogyan készüljünk a vizsgálatokra?

Túl sok készülést egyik vizsgálat sem fog igényelni és a lényegesebb pontokat mindig elmondják előttük. Azonban arra mindenképpen érdemes odafigyelni, hogy orvosaink tisztában legyenek a korábbi egészségügyi leleteinkkel, betegségeinkkel. Ezek alapján is tudnak szűrni és nagyban elő tudja segíteni a munkájukat, főleg, ha valaki nem alkalmas a beavatkozásra.
Ezek után azonban már csak a sebészen múlik az, hogy milyen ellátásban részesül valaki.

Hogyan készüljünk a konzultációra?

Az emberek nagy része mindössze méreti elvárásokkal indul el ezen az úton. Főként csak azt tudják, hogy mekkora melltartót szeretnének a beavatkozás után hordani, de sajnos egy ilyen beavatkozás ennél kicsit bonyolultabb.
Az implantátumok behelyezésével megváltoznak a mellek formái és a súlyai is, ezáltal hatalmas változást hozva az emberbe is azzal kapcsolatban, ahogy a saját testét érzékeli. Ezekre a szempontokra is érdemes odafigyelni, eldönteni, hogy ezekkel kapcsolatban milyen elvárásaink vannak, majd közölni őket a plasztikai sebészünkkel.
Habár előfordulhat az is, hogy a fejünkben kialakul egy kép arról, hogy hogyan szeretnénk kinézni a műtét után, viszont a specialistánk tájékoztatni fog minket arról, hogy az nem lehetséges. Ez leginkább olyan esetben fordulhat elő, ha valaki nagyon nagyot akar lépni méretileg és feszességileg is. Ilyenkor az orvos el tudja magyarázni, hogy milyen megoldás áll a legközelebb az eredeti elképzeléshez, illetve, hogy mire lehet számítani, ha megpróbálja előállítani azt amit a páciens kér. Egy ilyen beszélgetés minden alkalommal máshogy történik, erre nem igazán lehet készülni.

A műtétre lehet készülni?

Nos, nem igazán. A műtét egy napos befekvéssel jár amikor altatás alatt elvégzik a beavatkozást és ezalatt minden ellátást megkap a beteg. Azonban azt tudni kell, hogy sok elvárás van a műtét után, amikre némileg lehet készülni.
Ilyen például az a tény, hogy 6 hónapig érdemes távol tartani a heged UV fénytől, mivel attól csúnyábban gyógyulhat. Pontosan emiatt ajánlott az őszi időszak elején megejteni az ilyen jellegű műtéteket.

Top sztorik a rovatból

casino lv bet

A legjobb módja az idő eltöltésének a gépeden/laptopodon otthon

Voltál már olyan helyzetben, hogy csak ülsz otthon, és nincs semmi dolgod? Mindannyiunknak voltak már olyan napjai, amikor mindenféle tevékenységet szeretnénk végezni, de nincs határozott elképzelésünk arról, hogy pontosan mi is tudna minket szórakoztatni. Szerencsére úgy döntöttünk, hogy cselekszünk abban a bizonyos témában, és adunk egy kis listát azokról a dolgokról, amelyeket a laptopodon vagy a számítógépeden csinálhatsz, és amelyekkel elütheted az időt, és hosszabb ideig elszórakoztathatod magad.

online kaszinó ultrasportsbet

8 alig ismert kaszinó Európában

Ha a 2020-as évvel kapcsolatban szókapcsolati játékot játszanánk, valószínűleg nem a “szerencsés” lenne az első dolog, ami eszünkbe jutna.

https-__biborfestek.hu_ - 2022 május - Cikk1

Miért érdemes klórkaucsuk bevonatot használni?

Vannak olyan helyszínek, ahol a külső hatások nagy veszélyt jelentenek a falakra nézve. Gondolunk itt például a vízre vagy a savas oldatokra. Ezek ellen védekeznünk kell, hogy meg tudjuk óvni a falfelületek épségét, tartósságát.

mesescuccok.hu - 2022 május - LinkMarketing - 2

A jó tolltartó 4 legfontosabb ismérve

Iskolakezdés előtt, főként az elsősök esetében komoly dilemma nemcsak a megfelelő iskolatáska, de a jó tolltartó kiválasztása is, egyrészt az óriási választék miatt, másrészt mert nem tudjuk, milyen szempontok alapján válasszunk.

https-__alphadenthigienia.hu_ - 2022 május - Cikk4

Gondolkozzunk környezetbarát termékekben cégeknél, intézményeknél is

Ma már számos környezetbarát termék megtalálható a piacon. Sokszor hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy ezeket csak saját, személyes felhasználásra gyártják, pedig nem! Minden ilyen termék alkalmas arra, hogy nagyobb mennyiségben, cégeknél, közintézményekben, kórházakban is használjuk őket. Sőt, a fenntarthatóság jegyében egyre inkább ajánlott is ebbe az irányba fordulni.

https-__multiyacht.hu_ - 2022 május - Cikk1

Luxuspihenés egy hajón

Azok számára, akiknek fontos a megfelelő vízi kikapcsolódás, ideális választásnak bizonyulhatnak a Cobrey Yachts elegáns és sportos hajói. A nagyszerű kivitelezésnek köszönhetően nemcsak a yachtok látványa, de az utazási élmény is lenyűgöző.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet