A menyasszony úgy gondolja, a kérései teljesen normálisak, és megbántva érzi magát, amiért több koszorúslánya is visszamondta a nagy napot.

A menyasszony kiborult, amiért a koszorúslányai nem tudnak egy vagyont kifizetni

A menyasszony a Redditen panaszolta el, hogy több koszorúslánya is megtagadta az elutazós esküvőjén való részvételt a kérései miatt, pedig szerinte azok teljesen megszokottak. A Mirror cikke szerint a jövő júniusi ceremóniát már két koszorúslány is lemondta.

A kérése lényegében az, hogy a koszorúslányok fizessenek egy vagyont a nagy napra, és lehetőleg fogyjanak is le, de ezutóbbi legalább opcionális. A nyoszolyóleányoknak fizetnie kell az utat, ugyanabban a méregdrága hotelban a szobát, amiben az ifjú pár száll meg, a ruhát, a fodrászt és a sminkest. Emellett pedig a leánybúcsúra is egy hétvégi utazást szeretne, ami persze ismét plusz költséggel jár.
A koszorúslányok pedig bevallották, nem engedhetik meg maguknak ezt a fajta költekezést. A menyasszony két ruhát adott meg opciónak, de a barátai szerint mindkét lehetőség túl drága nekik, illetve jelezték, egyszerűen a pénztárcájuk nem engedi meg az utazást a leánybúcsúra és az esküvőre is. Arra kérték a menyasszonyt, hogy legalább hagy vegyenek ki egy Airbnb-t, hogy szinten tarthassák a költségeiket, de a nő ragaszkodik hozzá, hogy mindenki ugyanabban a hotelben töltse az éjszakát.

Egyszerűen nem tudták elhinni, hogy valaki tényleg képes így viselkedni

A menyasszony arról panaszkodott a talpon maradóknak, hogy nem érti ezt a drámát, hiszen a kérései egyáltalán nem szokatlanok, a legtöbb esküvőnél megvannak ezek a szabályok. Erre egy újabb koszorúslány lázadt fel, közölve, hogy a nőnek el kell fogadnia, nem mindenki engedheti ezt meg magának, és ha ezt nem fogja fel, ő is kiszáll a történetből.
A többiek azzal nyugtatták, aki nem tudja vállalni, nem igaz barát. A menyasszony testvére is azt tanácsolta, ne foglalkozzon ezzel, de a nő nagyon feldúlt, amiért ekkora drámát csináltak a kéréseiből.
Több, mint 3000 válasz érkezett a Redditen, és a hozzászólókat teljesen sokkolta a kérdező viselkedése. A kommentelők szerint a menyasszony kérései teljesen abszurdak, és legalább be kellene szállnia a költségekbe, ha ennyire szigorúan ragaszkodik hozzájuk.

Felháborodott a menyasszony, amiért a vendégek nem akartak vagyonokat fizetni az esküvőjükre

Hiszen csak közel egymillió forintba került volna részt venni.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet