Úgy tűnik, volt némi szabadideje Mészáros Lőrincnek és Várkonyi Andreának az esküvő utáni nászúton, hogy hivatalosan is posztoljon a nagy eseményről.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea nem garasoskodott

Az elmúlt napokban tele volt a magyar sajtó Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjének és lakodalmának híreivel. Azonban erről fotót nem lehetett fellelni, ugyanis jól körbebástyázták az eseményt biztonsági őrökkel és kordonokkal. Az elithez nem tartozó sajtót és személyeket pedig nem engedték be.

Ám a mai nap Várkonyi Andrea saját Instagram- és Facebook-oldalára töltött fel több közös fotót.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

A menyasszonyi ruháról egyelőre annyit tudni, hogy Merő Péter tervezte, ezt maga Várkonyi írta az egyik, kép alatti kommentben. A cipőről pedig azt írja a 444, hogy egy igazi sztárcipész, Jimmy Choo által tervezett lábbeliről van szó.

Rod Stewart-koncert, fényűző menü és dubaji nászút

Mint beszámoltunk róla, sajtóhírek szerint Rod Stewart éppen Magyarországon járt egy nem nyilvános koncertet adni. Stewart felesége pedig a közösségi oldalára feltöltött fotó tanúsága szerint épp olyan háttér előtt pózolt, mint amilyen Mészárosék lakodalmának kordonjai.

Kapcsolódó cikk

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő pedig arról írt, hogy a FlightRadar szerint megint felszállt a NER kedvenc luxusrepülőgépe, amely Dubajt vette célba. Éppen a lakodalom másnapján szállt fel.

Szintén friss hír, hogy a Blikk megtudta a menyegző menüsorát is, amiből kiderült, hogy a meghívottak modern és klasszikus fogások közül is választhattak. Fésűkagyló-wakamét, homár crème fraîche-t vagy akár karcagi birkapörköltet is ehettek. Várkonyi és Mészáros esküvőjéről helyszíni riportban is beszámoltunk, már amennyire a körülmények engedték.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet