Értesülések szerint világsztárok lehettek Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lakodalmán, majd a NER kedves luxusrepülőgépével Dubajig repültek nászútra.

Hivatalosan is férj és feleség

Pénteken tartották Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjét. Az előzetes találgatások még arról szóltak, hogy Tihanyban kelnek egybe, aztán kiderült, hogy Alcsúton mondták ki a boldogító igent.

Az arborétumot technikai okok, illetve forgatás miatt szeptember 13. és 26. között lezárták, a kordonokkal körbevett területre elsötétített autókon érkeztek a vendégek. Az érkezők között a beszámolók szerint felismerték Rákay Philipet és Dzsudzsák Balázst is.

Rod Stewart adhatta a talpalávalót Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvőjén

Már előzetesen találgatások tárgya volt, hogy milyen előadók lépnek fel a rendezvényen. Hónapokkal korábban felmerült Jennifer Lopez neve, ezt a híresztelést viszont cáfolták. Az értesülések szerint Radics Gigi, valamint Gönczi Gábor és a Smile zenekar lehettek a fellépők. 

Aztán híre ment, hogy Budapesten látták Rod Stewartot és Luis Fonsit, a Despacito sláger atyját.

Utóbb Rod Stewart felesége, Penny Lancester olyan fotókat tett közzé magukról az Instagramon, amelyeken egy fekete autó mellett és egy olyan kerítés mellett állnak, amely hasonlít az alcsúti esküvő helyszínét elkerítő kordonokra. Bár az énekes magyarországi látogatásának célja nem ismert, a jelek szerint egy nem nyilvános koncerten léphetett fel hazánkban.

A Blikk helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy Mészáros Lőrincék esküvőjén kívülről is lehetett hallani, hogy megszólal Rod Stewart zenéje, és hogy valaki felkiált: “Atyaúristen, atyaúristen, ez Rod Stewart!”

Az énekes privát fellépése egyáltalán nem elképzelhetetlen, hiszen vannak olyan külföldi oldalak, ahol világsztárokat lehet rendelni céges és magánrendezvényekre. A leköthető előadók között megtalálható Rod Stewart is, akinek minikoncertje egymillió dollárnál kezdődik, azaz több mint 300 millió forintba kerül.

A beszámolók szerint hatalmas bulival zárult a lakodalom, amit látványos tűzijáték koronázott meg. Az esemény alkalmából külön logó is készült, a pár monogramját feltüntető grafika azon a karszalagon látható, amely belépést biztosított a rendezvényre.

Dubajba mehettek Hadházy Ákos szerint nászútra

Arról nem szivárgott ki információ, hogy a pár hová utazik nászútra.

Log In or Sign Up to View

See posts, photos and more on Facebook.

Azonban Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a FlightRadarra hivatkozva közzétette: szombaton, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea esküvője után egy nappal Dubajba repült az OE-LEM lajstromjelű luxusgép, amelyet a pár már korábban is használt.

Aki izgult, hogy vajon méltó helyre utazik-e nászútra a gázos Álompár, az megnyugodhat, valószínűleg a luxusparadicsomot választották, visszatérve oda, ahol a karantén ideje alatt már eltöltöttek romantikus napokat

– fogalmazott bejegyzésében a képviselő.

Alcsúti Arborétum

Tarsoly Beke Tamás verse A vers címe: A kikelet násztáncaElőadja: Répa Ati

A menyegző helyszínét, az Alcsúti Arborétumot mutatta be a Blikk a fenti videóban. A kedvelt esküvői helyszínnek számító és ősszel különösen szép létesítményről videó is készült.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet