Új életmódba kezdett Mészáros Lőrinc Várkonyi Andrea kedvéért: nagyon sokat lefogyott. Párhuzamosan pedig épül az álomvilla a párnak.

Lefogyott az ország leggazdagabb embere

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea párkapcsolata már nem csak pletyka, hanem az elmúlt hetekben hivatalossá is vált – ezt maga Várkonyi jelentette be.

A Blikk egyik informátora nemrég nyilatkozott a friss párról. Mint mondta, teljesen megváltozott Mészáros a műsorvzető-üzletasszony miatt. 

Meszaros-Lorinc-Varkonyi-Andrea
Várkonyi Andrea És Mészáros Lőrinc / Illusztráció: Nlc

„Divatosabban öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett” – mondta a lapnak. A Blikk szerint „többtucatnyian dolgoznak szorgos hangya módjára” az esküvő előtt álló pár Széchenyi-hegyi luxusvilláján, egyes helyiségekben már csillár is lóg a mennyezeten, a jegyesek néhány hét múlva akár birtokba is vehetik álmaik otthonát.

A lap úgy tudja, a lakodalmak május 28-a utáni engedélyezésével Mészárosék szeretnének minél hamarabb egybekelni, Várkonyi pedig május 30-án a képernyőre is visszatér, mégpedig a TV2 ajánlott állást neki, amelyet korábban Mészáros egyik bizalmasa vett meg. Érdekesség még, hogy Várkonyi nemrég vált üzletasszonnyá, és Mészároshoz köthető villába jegyeztette be cégét.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea 3 milliárdos háza is épül

Az informátor azt is elárulta, hogy többtucatnyian dolgoznak szorgos hangya módjára a pár álomotthonán. Ha ilyen ütemben munkálkodnak a szakemberek, akár hetek múlva birtokba vehetik a hárommilliárd forintra becsült ingatlant. A XII. kerület egyik legelitebb részén, a Széchenyi-hegyen található ház egyes helységeiben már csillár is lóg a mennyezeten, tehát már a belsőépítészeti és a lakberendezési munkálatok is javában folynak.

Azt gondolom, ezen a szinten igazából minden csak pénz kérdése. Ha a nagy szerkezeti átalakításokon már túl vannak, és már a finomhangolás zajlik, hamar véget érhet az építkezés

– mondta a lapnak egy építési vállalkozó, aki szerint feltehetően az augusztus 20-i tűzijátékot már a tetőteraszról csodálhatják meg az új lakók.

A Telex viszont arról írt, hogy Mészáros Lőrincék egy másik luxusvillát is vettek tavaly ősszel a Hegyvidéken. Néhány utcával arrébb, Farkasvölgyben ugyanaz a Mészáros-cég ugyanakkor vásárolt még egy ingatlant, ami hivatalosan szintén lakóház.

Kapcsolódó cikk

A környék és a panoráma nagyon hasonló, és a két ingatlan között autóval csupán öt perc a távolság. Ez a ház is jelenleg átalakítás alatt áll, és az utca egyik lakója szerint Mészárosék napi szinten ott vannak az építkezésen.

Utcanévtáblát is elneveztek az üzletemberről

„Magyarország, Mészáros Lőrinc sugárút 2010 – 2022” –ezzel a felirattal jelent meg egy átalakított utcanévtábla szombaton az Andrássy úton, a Kogart háznál, miután a Mészáros-csoport ötmilliárd forintért megvásárolta az ingatlant, amely az egyik legjelentősebb hazai magángyűjteménynek, Kovács Gábor kollekciójának is helyet ad.

Meszaros Lorinc Sugarut
Mészáros Lőrinc Sugárút / Fotó: Momentum

Szintén szombaton más, Mészáros Lőrincről szóló “tájékoztató táblák” is megjelentek a városban: Fekete-Győr András, a Momentum miniszterelnök-jelöltje és Hajnal Miklós országgyűlési képviselőjelöltje Mészáros és párja, Várkonyi Andrea budai luxusvillájához mentek el, hogy plakátokat helyezzenek el a kerítésen. A plakátokon az szerepel, hogy Mészáros “a járványhelyzet legjobban megsegített vállalkozója”, illetve, hogy “az új szerelmi fészekhez az adófizetők hozzájárulása 600 millió forint”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet