Letartóztatták a Maroon 5 tagját családon belüli erőszak vádjával

Letartóztatták Mickey Madden basszusgitárost, a Maroon 5 tagját. A vád ellene családon belüli erőszak.

Szabadon engedték

A Los Angeles-i rendőrség letartóztatta a Maroon 5-ban basszusgitározó Mickey Maddent, írja a People magazin. A zenészt azóta 50 ezer dolláros (15 millió forint) óvadék fejében szabadon engedték. A lap információi szerint szeptemberben kell megjelennie a bíróságon.

Mickey Madden maroon 5 csaladon beluli eroszak z berg felesege scaled
Mickey Madden és Z Berg a Warner Music After Partyn, Hollywood, 2016. február 16. / Fotó: Tibrina Hobson / Getty Images

Az egyelőre nem derült ki, hogy Madden pontosan mit követett el – vagy mivel vádolják –, a rendőrségi szóvivő csak annyit közölt, hogy az ő esetében a családon belüli erőszak kimondottan kapcsolaton belüli erőszakra utal.

Kirúgják a bandából, ha bűnös

A Maroon 5-ot menedzselő csapat kiadott egy közleményt, miszerint nagyon komolyan veszik az ügyet – vagyis Maddent a bűnössége esetén akár még ki is rúghatják az együttesből.

A zenésznek egyébként már korábban is volt ügye a rendőrséggel, 2016-ban drogbirtoklásért tartóztatták le.

Nemrég Molnár Áron, a noÁr projekt alapítója a gyermekbántalmazásra hívta fel a figyelmet ezen problémára legújabb dalával, a 116-111-gyel, amely a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány lelkisegély-vonalának ingyenes hívószáma.

Levették a műsorról a szexuális erőszakkal vádolt hip-hop mogul interjúját

Az Egyesült Államokban akkora botrányt okozott, hogy egy reggeli rádióműsorba meghívták vendégként Russel Simmons üzletembert, hogy végül a Tidal és Revolt TV csatornáknak utólag el kellett távolítaniuk műsorukból a felvételt, írja a . Simmons a Def Jam Recordings hip-hop zenei kiadó tulajdonosa, a műfaj egyik megkerülhetetlen alakja, akit legalább húsz nő többrendbeli szexuális zaklatással és erőszakkal vádol.

A TikTok-generáció is leleményes, hiszen kézjelekkel tudatják, ha családon belüli erőszak érte őket. Márciusban Elisabeth Moss, a Láthatatlan ember színésznője is felszólalt ez ügyben.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból