Miley Cyrus dalszerző-énekes ismét kíméletlen őszinteséggel beszélt szexualitásáról. Ezúttal a lakásberendezéssel hozta párhuzamba az erotikát.

Rég elmúlt a Hannah Montana-időszak

A Hannah Montana című Disney-sorozatban tűnt fel Miley Cyrus, és inkább a szende, kedves jelzőket aggattak rá a rajongók. Azonban Destiny Hope Cyrus néven született énekes-dalszerő 2007-es albummegjelenése óta nagyot fordult vele a világ. Hét évvel ezelőtt kiadta a Wrecking Ball című dalt és videóklipet, amelyben teljesen meztelenre vetkőzik, igencsak túlfűtött és azóta is igyekszik ezt az arcát mutatnia. A videóklip egyébként elnyerte 2014-ben a legjobb pop videó díját a World Music Awardon. A cikkünk megjelenése idején több mint 1,1 milliárd megtekintésnél jár YouTube-on.

Miley Cyrus Wrecking Ball
Miley Cyrus A Wrecking Ball Című Videóklipjében

Sokat meztelenkedett, az alkoholt, valamint a drogokat sem vetette meg, így sikerült nagyon hamar elérnie, hogy a közönség ne Hannah Montanaként tekintsen rá.

Magának veszi a szexjátékokat

Az utóbbi időszakban úgy tűnik, hogy Cyrus, aki a Black Mirror 5. évadában is feltűnt magát alakítva, megtalálta a belső békéjét, és már tudja, hogy ki is ő valójában, ennek köszönhetően pedig meglepő őszinteséggel kezdett beszélni az életéről.

Néhány napja a chicagói Barstool Rádiónak adott interjút, amely beszélgetés során elmondta, szereti a szexjátékokat, és ezeket saját célra vásárolja meg.

Kapcsolódó cikk

„Szeretem a szexjátékokat. Magamnak veszem ezeket, de végül inkább dekorációnak használom őket. A szex és a belsőépítészet igazából kéz a kézben járnak” – árulta el az énekes-dalszerző.

December elején a The Howard Stern Show-nak is adott interjút, amelyben elárulta, hogy a járványidőszakban rengeteget szeretkezik FaceTime-on keresztül.

Hozzátette, noha nem koronavírus-fertőzött, ez a legbiztonságosabb formája a szexnek. Cyrus egyébként gendersemleges, mint mondta, “szeretem az összes embert, azt szer “Szeretem az embereket, szeretem azokat, akiket szeretek. Mindenféle neművel volt már kapcsolatom” – tette hozzá.

Decemberben igen aktív volt Miley Cyrus

A tavalyi év utolsó hónapjában elárasztotta az Instagram-oldalát olyan felvételekkel, amelyeken pomponlányként látható. Az egyik fotó például egy szexhirdetésnek tűnik – persze nem valódi –, az egyik videón pedig négykézláb vonaglik az énekesnő. A fotók és videók a dalszerző-énekes a legújabb albumának népszerűsítésének végeredménye.

Karácsonykor pedig az ünnepi fa bemutatása helyett combfixben és ostorral a kezében ünnepelt, mintha igyekezne minden lehetőséget megragadni a provokálásra.

Egy piros háttér előtt két különböző szettet is felpróbált, melyek egészen hiányosak.

Egy másik bejegyzéshez fekete-fehér hátteret választott és videó formátumot:

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet