A Stranger Things és az Enola Holmes sztárját nagyon megviselték a történtek. Millie Bobby Brown azt kérte, tiszteljük egymást jobban.

Le akarta videózni a rajongó

Millie Bobby Brown Instagram-videóban osztotta meg a történetet követőivel, amelyben vásárlás közben nem hagyta békén egy rajongója, írja a Metro.

Millie Bobby Brown Zaklatas Stranger Things
Millie Bobby Brown, A Stranger Things És Az Enola Holmes Sztárja / Fotó: Netflix / A Színésznő Hivatalos Instagram-Oldala

Mint mondta a videóban, az anyjával karácsonyi ajándékokat kerestek a hétvégén, amikor egy rajongója odament hozzá. Azonban nemet mondott Brown. Nem értette, hogy miért akar videót, miért csak őt mutassa a kamera. Mint mondta, “ez nem olyan, hogy mind a ketten rajta vagyunk.”

Átlépte a határt az erőszakos rajongó

A rajongója tovább erősködött, és nem állt le. A színésznő a végére teljesen kiakadt, hogy miért nem száll le róla. A videó közben egy ponton sírva is fakad.

No Title

UPDATE: Millie Bobby Brown shares emotional account of being harassed by someone while Christmas shopping with her mom. Asks people to respect her privacy. pic.twitter.com/Q5EogkVCBW

“Emberi lény vagyok. Nagyon idegesít, amikor az emberek megpróbálnak átlépni egy bizonyos határt. Azért csináltam ezt a videót, hogy elmondjam, tiszteljük egymást egy kicsit jobban. Attól függetlenül, hogy ki a másik vagy mit csinál” – mondta.

A népszerűség másik oldala

Millie Bobby Brown 16 éves kora ellenére nagy népszerűségnek örvend. Világsztárrá a nagy sikerű Stranger Things Netflix-sorozattal vált. Ám a kiváló menedzseri készségeinek hála az egyik legbefolyásosabb hírességgé vált. És idén a Netflix másik sikerprodukciójában, az Enola Holmes-ban már főszerephez juthatott.

A Time magazin 100-as, legbefolyásosabb emberek listáján a valaha volt legfiatalabban került fel két évvel ezelőtt.

Azonban a Time magazin listája mellett a Converse márka legfiatalabb tervezője is, valamint fiatal kora ellenére tavaly bejelentette, hogy saját filmet készít A Time Lost címmel. Sőt, ahogy például a legfiatalabb milliárdos, Kylie Jenner, úgy Brown is elindította saját sminkmárjáját.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet