A borfogyasztás akkor igazán élvezetes, ha az adott ital a megfelelő hőmérsékleten kerül kiszolgálásra, ebben segítenek a bortemperáló hűtők. Lássuk, milyen felszereltséggel vannak ellátva a minőségi változatok!

A borhűtők fajtái

Aki borhűtőt keres, bizonyára olyat választ majd, amely megfelel az igényeinek. Szerencsére a Miele borhűtői közül választhatunk aszerint is, hogy hova kerül majd a készülék: vannak ugyanis szabadon álló, beépíthető és aláépíthető modellek is a kínálatban.

A márkát nem kell bemutatni senkinek: ismert német brandről van szó, amely prémiumminőségű háztartási készülékeket gyárt – immár több mint 100 éve. Jelmondatuk: “Immer Besser”, ami alapján megállapítható céljuk is: mindig jobbnak lenni.

A borhűtőik is ezt a magas minőséget képviselik, számos extrával vannak felszerelve, amely mind megkönnyíti a házigazdák, felszolgálók, étterem- vagy szállodatulajdonosok dolgát.

Nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy ezek a bortemperálók egytől egyig dizájnosak, LED-világítással, aktívszén-szűrővel rendelkeznek, és az üvegajtók UV-védelemmel is el vannak látva.

A további plusz funkciókat vesszük most szemügyre, hogy mindenki megtalálja, a számára tökéletes darabot.

Temperáló zónák

Mindegyik Miele borhűtő több temperáló zónára van osztva, hogy az egyes italokat a megfelelő hőmérsékleten lehessen tartani. Nem mindegy ugyanis, hogy fehér- vagy vörösbor kerül-e a készülékbe, netán pezsgő.

A borfogyasztás szabályait illik betartani egy exkluzív környezetben, akár az otthonunkról, akár egy nívós szállodáról van szó, így a temperáló zónák nagy segítséget jelentenek a tárolásban.

DynaCool

Ez a fejlesztés lehetővé teszi, hogy a teljes hűtőtérben megfelelő hőmérséklet és páratartalom uralkodjon. Ez arra is jó, hogy megakadályozza a parafadugók kiszáradását. A DynaCool a hideg levegő keringetésével kiváló feltételeket teremt a bortároláshoz.

FlexiFrame

Ez a szolgáltatás is része a bortemperálóknak: arról van itt szó, hogy a polcok a hűtő belsejében állíthatók. Ha kell, elég egyetlen mozdulattal áthelyezni a bordákat, és máris tágasabb hely lesz egy nagyobb borospalacknak.

Ehhez a funkcióhoz kapcsolódik a NoteBoard lehetőség is, amelynek során mágneses csíkokat helyezhetünk az egyes polcok elejére: ezek feliratozhatók, így ránézésre könnyen eldönthető, milyen bor fekszik a polcon, milyen évjárat. Ez plusz egyediséget ad a hűtőnek, rendkívül látványos.

Selector palackbemutató és SommelierSet

Egyes borhűtők esetében lehetőség van arra, hogy borkóstoláshoz, italbemutatáshoz kapcsolódó funkciókkal is éljünk. A Selector palackbemutató használatával kiemelhetjük kedvenc borunkat úgy, hogy a palack kissé megemelve látható a bortároló belsejében.

A SommelierSet ennél is többet tud: poharak és kancsó is van a készletben, amelyek szintén tárolhatók a borhűtő belsejében. Exkluzív a látvány, de borkóstoláskor is hasznos, ha hűtött pohárból fogyaszthatjuk a finom nedűt.

Érdemes a fent említett márka minőségi termékeit választani borhűtő keresése során is!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

goballoon.hu - 2024 július - LinkMarketing - 6

Felkészülés a hőlégballonos repülésre

Ma már nem úgy készülünk egy hőlégballonos sétarepülésre, mint a 2019-ben megjelent “A hőlégballon” című film szereplői, akik az NDK-ból próbáltak megszökni egy ilyen légijárművel.

https-www.mphshop.hu - 2024 június - Cikk1

Összhangban a hatékony működésért

A hidraulikus rendszerek hatékony működéséhez tökéletes harmónia és összhang szükséges. Akárcsak egy zenekar esetében, hiába játszik szinte mindenki tökéletesen a hangszerén, elég egyetlen hamisan zenélő tag, és az összhatás máris elmarad a kívánttól.

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.