Moby kiadta második önélezrajzi könyvét. A Then it fell apart könyvben azt olvashatjuk, hogy Natalie Portman színésznővel jártak, csókolózott Lana Del Rey-jel. Sőt, fogadásból a csupasz péniszét Donald Trumphoz nyomta.

Moby életrajzi könyve máris hullámokat ver

A Then it fell apart Moby második önéletrajzi könyve, amelyben számos világsztár feltűnik. Nem véletlen, hiszen ha valaki maga is ismert énekes, könnyen más hírességek társaságában találja magát. Moby könyvében azt írja, hogy az akkor 20 éves Natalie Portman társaságában bulizott. Sőt, megtudhatjuk, hogy jártak is.

Moby
Moby / Fotó: Gq

Egy austini koncerten találkoztak először, és a pár állítólag rengeteget bulizott New Yorkban. Moby a Harvard Egyetemen meg is látogatta az éppen tanuló Portmant.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Éjfélkor felvitt a kollégiumi szobájába és egymás mellett feküdtünk abban az aprócska ágyban. Miután elaludtam, óvatosan kibontottam magam az öleléséből, és taxival visszamentem a szállodába[/perfectpullquote]

– írja Moby, aki arról is mesél, mennyire nagyon szorongott ebben a kapcsolatban. “Szerettem volna egyedül lenni. Pánikrohamaim voltak attól, hogy egy olyan nő társaságában lehettem, aki fontos volt számomra” – teszi hozzá.

Akkor is lövöldöztek, amikor forgattak – Natalie Portman iskolai lövöldözést próbál feldolgozni új filmjében

Brady Corbet drámája egy olyan popsztár köré épül, akinek sikerült túlélnie egy iskolai lövöldözést. A hírek szerint, mielőtt bemutatták a filmet az Amerikai Filmintézet fesztiválján, 13 ember halt meg lövöldözésben, egy kaliforniai bárban. Az alkotók meg sem lepődtek. Sokan próbálták lebeszélni a rendezőt, ne vigye filmre az erőszakos cselekményeket, mondván, senki nem fogja bemutatni a filmet.

Állítólag mindössze néhány hétig találkozgattak, mert Natalie Portman találkozott valaki mással, írja a The Guardian. Portman a hír hallatán reagált. Ugyan nem tagadja, hogy valóban volt olyan időszak, amikor együtt lógtak, de meglepte, hogy Moby szerint jártak. Mint mondta, furcsa, hogy az ismertségüket úgy értékelte, mintha randik lettek volna.

Natalie Portman
Natalie Portman / Fotó: Gq

A színésznő rávilágított arra, hogy az életkorát sem adta meg helyesen Moby az életrajzi könyvében: nem 20 éves volt, hanem 18. Úgy gondolja, a kiadó nem nézett utána a ténynek, és olyan, mintha direkt hagyták volna benne ezeket a részleteket. Portman szerint ezzel a történettel akarja eladni a könyet.

https://www.instagram.com/p/BxwubzJhaq2/?utm_source=ig_embed

Moby egy Instagramra feltöltött fotóhoz írta, hogy nem érti, miért tagadja Portman. Tény, hogy randizgattak 1999-ben. “Az egész sztori ott hever a Then it fell apart könyvemben evidenciákkal és fotókkal.

Lana Del Rey lekoptatta Moby-t

A könyvből azt is megtudhatjuk, hogy megpróbált összejönni Lizzy Granttel, akit a világ Lana Del Rey-ként ismert.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Rövid, szőkített haja volt. Úgy nézett ki, mint egy gyönyörű tünde. Amikor együtt ültünk a zongora mellett, megcsókoltam, ő pedig visszacsókolt, aztán abbahagyta. Megkérdeztem, hogy mi a baj. Azt válaszolta, úgy hallotta, másokkal is ezt csinálom. Szerettem volna azt mondani, hogy ez nem igaz, de nem tettem[/perfectpullquote]

– olvasható a könyvben.

Lana Del Rey: Lakókocsiparkból a Sziget színpadára / ContextUs

Bár a világ Lana Del Rey-ként ismerte meg, ez nemhogy nem az eredeti, de nem is az első művészneve. Az énekesnő Elizabeth Woolridge Grantként látta meg a nagyvilágot. Lizzie Grantként kezdte pályafutását, de használta a Sparkle Jump Rope Queen és a May Jailer álnevet is, mielőtt megállapodott volna a Lana Del Rey mellett.

Többek között feltűnik még Bono, David Bowie, Russel Crowe, David Lynch is a Then it fell apartban. És igen, a második memoárban akarta közölni a világgal az énekes, hogy fogadásból egy bulin hozzányomta csupasz péniszét Donald Trumphoz.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk