David Bowie

David Bowie tematikus bár nyílik Londonban

Van egy szálloda Londonban, amely egy különleges eseménynek adott helyszínt 1973. július 3-án. A Hotel Café Royalban történt, hogy ezen a napon David Bowie megrendezte a mára már híressé vált “utolsó vacsorát”, és búcsút mondott korábban kitalált alteregójának,  Ziggy Stardustnak.

Elhunyt Lindsay Kemp legendás pantomimművész

80 éves korában elhunyt Lindsay Kemp pantomimművész, színész, táncos és koreográfus. Kemp együtt dolgozott többek között David Bowie-val és Kate Bush-sal is, akiknek kezdetben mentora volt.

TOP 5 kedvenc boszorkányos dalunk a Halloween margójára

Néhány embernek a boszorkányság nem jelent mást, mint a hegyes kalapot és a háztartásban használatos seprű befogását halloweeni kosztüm gyanánt.De léteznek olyan outsidereknek, mint mi is, akik az irodalomban,filmekben és a zenékben egyaránt rátaláltak erre a fajta varázslatra.

Palettán David Bowie műgyűjteménye

David Bowie megreformálta a zenét, a divatot és mindent, amit ma pop-kultúrának hívunk. Azonban nem csupán gigantikus zenei örökséget hagyott hátra, hanem egy hatalmas műgyűjteményt is, melyből kiállítás nyílik Londonban.

Hommage á David Bowie

Izgalmas koncerttel kezdődik augusztus 10-én 23 órakor az idei Magic Mirror programja a Szigeten. Színészek és zenészek tisztelegnek ígéretes főhajtással David Bowie életműve előtt: Blackstar, Absolute Beginners, China Girl, Fashion, Rebel Rebel, Wild is the Wind, Tonight, Modern Love, Heroes és más klasszikusok csendülnek fel ezen az estén, olyan előadók torkából, mint Ónodi Eszter, Jónás Vera, Kiss Laci vagy az Amerikából éppen hazatért Kamarás Iván.