Molnár Anikó alig egy hónap alatt került be az OnlyFans-felhasználók legjobb 0,43%-ába. Meztelen fotóival nagy sikert aratott, de elmondása szerint nem mindig volt ilyen magabiztos.

“Körülbelül harmincmillió felhasználója van az oldalnak, tehát ez azt jelenti, hogy rövid idő alatt bekerültem a legnépszerűbb 129 000 tartalomgyártó közé. Világviszonylatban ez óriási eredmény, és bár anyagi jutalommal nem jár, a lelkemnek nagyon jó érzés” – büszkélkedett a Blikknek Molnár Anikó, majd azt is elmondta, úgy gondolja, a követői a természetességet kedvelhetik. 

Van, amikor reggel, kócosan, smink nélkül készítek magamról egy meztelen képet, de arra is volt példa, hogy fejfájósan fotózkodtam. Ilyenkor rengeteg kedves üzenetet kapok.

“Az emberek szeretik a természetességet, így elérhetőbbé válok számukra, és az is tetszik nekik, hogy amikor épp nem dolgozom a szalonomban, válaszolok az üzeneteikre, beszélgetek velük. Az interneten sok támadást kapok, de mindez már nem érdekel. Aki feliratkozik a tartalmaimra, kedves hozzám” – jelentette ki, majd elárulta, hosszú idő volt, mire megszerette magát, fiatalkorában önbizalomhiánnyal küzdött.

Most, ha belenézek a tükörbe, akkor azt látom, hogy jól nézek ki, és ezzel szeretnék példát mutatni a korombeli hölgyeknek. Nem kell leírnunk magunkat negyvenen túl!

– szögezte le. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet