Egy friss fotóból arra lehet következtetni, hogy Molnár Gusztáv megkezdte a gyógyulás felé vezető útját az elvonón.

Molnár Gusztávot két hónappal ezelőtt vitték el barátai egy komlói rehabilitációs intézménybe, hogy leküzdje függőségét. Bár Fazekas Vivien azóta több interjúban is vallott arról, miken kellett átmennie férje alkoholizmusa miatt, a színész nem adott hírt magáról, írjaBlikk.

A Leo Amici 2002 Alapítvány Facebook-oldalán osztott meg néhány (azóta törölt) fotót, amin a színész is szerepel. A képekből kiderült, hogy a színésznek sikerült felszednie néhány kilót, és a hétvégén pedig részt vett egy teremfoci-bajnokságon is, ahol csapatával éppen csak lecsúszott a bronzéremről.

Hogy őszinte legyek, tartottam attól, hogy Guszti ezt az elvonót is idő előtt otthagyja, ahogy korábban már volt erre példa. De már több mint két hónapja ott van, és bár beszélni nem tudtam vele, de láttam a fotót róla, és nagyon tetszik, amit láttam

– nyilatkozta Molnár egyik ismerőse. “Jól látható, hogy sokat hízott, és mosolyog is a képen.”
“Ahogy én tudom, az a két barátja fizeti a havi hatvanezer forintos költséget, akik bevitték az intézménybe. Ez egyébként igazán olcsó, tekintve, hogy a szállása, az étkeztetése és természetesen a rengeteg program és terápiás foglalkozás is benne van az árban. Azt hallottam, még némi zsebpénz is lehet nála, amivel gazdálkodhat, és ezt is a srácoktól kapja” – magyarázta az ismerős.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet