Fazekas Vivien őszintén kimondta.
Fazekas Vivien kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogy mostanában gyakran érezte magát mélyponton, azonban a szeretteinek hála pozitívan látja a jövőt – szúrta ki a Blikk.
Mint ismert, nagyon nehéz volt számára a válás Molnár Gusztávtól, aki alkoholproblémákkal küzdött. Mégis rátalált újra a szerelem, és sikerült új fejezetet kezdenie, de nem minden gond nélkül.
Az utóbbi időben kevesebbet posztolt, eltűnt kicsit, és most kiderült, hogy miért.
“Kis idő után kibukott belőlem az őszinte igazság… Azért mert fáradt vagyok, azért mert “szar” az élet, azért mert arra is képtelen vagyok hogy ne erőltetve mosolyogjak valamin” – mondta Fazekas Vivien.
“Mert nekem jó mackóban, kócos hajjal itthon fetrengeni, hiszen a mosott ruháknak tök mindegy mi van rajtad teregetés közben, nem mellesleg ne a szép ruhám legyen zsíros, vagy rántásos, ha már egyéb dolgom nem maradt, csak a főzés, mosás, takarítás” – tete hozzá.
“Na, meg a lábam úgysem teszem ki itthonról. Ha hívnak se megyek sehova, egyszerűen azért mert nem akarok… Mert azt érzem nagyon elég volt az elmúlt időszak, mindent lezárni, újrakezdeni, felépíteni, remélni a haladást és közben megrekedni” – mesélte a történteket.
“Valahol itt szokták mondani, hogy mindenkinek megvan a maga baja, csak éppenséggel nem látunk a színfalak mögé… Ti akik követtek, szerettek és felnéztek rám, ti sem érdemlitek hogy ugyan úgy én is beálljak a sorba és folyton csak azt írjam, hogy minden jó, még ha szarul is vagyok… Mindenkinek lehet az életében nehéz időszaka, érezheti hogy elég, felejtse el mindenki, mert ő most ronda, elhanyagolt és depressziós. A kérdés csak az, hogyan tovább, hisz változni és változtatni csak én tudok!” – vallott a sötétebb időszakáról.
“Amire viszont rájöttem az az, hogy hálát kell adnom azért az emberért aki ezekben az időkben is mellettem van, fogja a kezem, és támogat mindenben… Közösen keresi velem a megoldást, nem kéri hogy ne “hisztizzek” csak szótlanul átölel és azt mondja – gyönyörű vagy kócosan és melegítőben is, nagyon szeretlek, köszönöm az ebédet amit főztél, hogy mosol rám, és rendet tartasz… tudod bármit is érzel rengeteget teszel értem, értünk, és ezért hálás vagyok! Én pedig megtanulom megbecsülni ezeket a pillanatokat, és igyekszem meglátni mindenben a szépet!” – zárta gondolatait Vivi pozitívan.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet