Molnár Gusztáv most Komáromban keres kétkezi munkát, miután az RTL Klub másodjára is kirúgta a színészt.

Molnár Gusztávtól először akkor vált meg az RTL Klub, amikor gyerekének anyja gyerekbántalmazással vádolta meg. Az azóta eltelt egy év alatt kiderültek mentális és alkoholproblémái, végül pedig felesége is bejelentette, hogy elválik tőle. 

Drága örökösök színésze megjárta az elvonót, és most új életet próbál kezdeni, írja168.

Elkezdtem összeszedni magam. Ez elsősorban abból áll, hogy nem iszom, ami nekem egy fontos dolog és hatalmas lépés. Persze, vannak elvonási tüneteim, verejtékezés és enyhe kézremegés, de tudom, ezek idővel elmúlnak, most azonban nehezen élem ezt meg.

Molnár elmondta, most nehezebb lesz a józanság, hiszen ezúttal felesége támogatására sem számíthat, így fel van rá készülve, hogy ha visszaesik, újra elvonóra kell mennie. Ez azonban pénzbe kerül, és hiába reménykedett abban, hogy folytathatja a munkát a Drága örökösökben.

A minap kiderült, hogy nincs visszatérés, másodszor is kirúgtak. Én azonban – attól még, hogy nincs állásom – színész maradtam.

A színész egy monodrámát kezdett el írni az életéről, és abban reménykedik, hogy egyszer be tudja majd mutatni.

Addig is azonban valamiből élnem kell, úgyhogy most bármilyen állást elvállalok. Épp most tárgyalok itt, Komáromban egy zöldségfeldolgozó üzemmel, ha minden jól megy, ott kapok munkát hamarosan

– mondta a színész, aki azt is hozzátette, hogy a külföldi munka lehetősége is megfordult a fejében, és ezt a lehetőséget sem zárja ki.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet