Nagyon örült, amikor megkapta a felkérést a TV2-től, hogy legyen az új évad műsorvezetője. Ám nagy kihívás számára.

All Star évad

Mint arról beszámoltunk, A TV2-n elindult az Exatlon Hungary műsor All Star évada, tehát a korábbi évadok szereplői újra visszatértek a képernyőre. Azonban pár változtatás keretén belül Monoki Lehel lett a műsorvezető.

“Túl vagyunk a könnyes búcsún, Leilának meg nekem sem egyszerű ez a helyzet. De mi ilyenkor mindig a kihívást keressük, meg azt nézzük” – kommentálta Lehel a párjától való elválását, hiszen a műsor miatt elköltözött a Dominikai Köztársaságba.

Elmondta, hogy nagy kihívás számára egy ekkora csatorna ekkora műsorát vezetnie és ez nagy megtiszteltetés. De hozzátette, hogy a legnagyobb próbatétel mégis az otthonától való távolság.

Nagyon sok segítséget kaptam a műsor körül dolgozó, hihetetlenül profi szerkesztőktől. Másrészt pedig azért van már majdnem húsz évnyi rutinom a sporttelevíziózás világából, ez is ad egyfajta biztonságérzetet

– árulta el a Borsnak.

A Karibi-térség felfedezése

A műsorvezető elmondta, hogy mindenki nagyon kedvesen fogadta és, hogy számára is nagyon kemények a forgatások – egy edzőtáborhoz hasonlította. Feszes a tempó, úgyhogy nem volt idő nagyon akklimatizálódni.
“Igyekszem ilyenkor bepótolni azt az alvásmennyiséget, ami a forgatási napokon kimarad. Egyelőre csak a környéket fedeztem fel, de tervezzük, hogy picit messzebbre is merészkedünk majd, ha időnk engedi” – válaszolt arra a kérdésre, hogy mivel tölti szabadidejét, felfedezte-e már a szigetet.
Hozzátette, hogy imádja ezt az időjárást és minden nagyon lenyűgöző és ez sokat dob a munkamorálján. A külföldi lét nem idegen tőle, de most egyelőre arra sincs ideje, hogy realizálja mi történik. Vágyik vissza a családjához, barátaihoz.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet