Egy fekete macska két éve próbál beosonni egy japán művészeti múzeumba

Talán mondhatjuk azt, hogy a fotón is látható fekete kandúr a legkitartóbb látogatója a japán művészeti múzeumnak. Már több mint két éve próbálkozik – hiába.

2016-ban észlelték először a Hirosimában lévő Onomichi Városi Múzeum őrei a fekete kandúrt. Minden eszközt bevetve próbált bejutni, bocsánat, akarjuk mondani, beosonni a múzeum bejáratán. Azonban az őrség nem engedte be, írja a Quartz.

No Title

映像『また明日。See you tomorrow. 』(H301031)スタッフ撮影の美術館周辺の猫スナップをご紹介。(spin off 2018、不定期配信) #尾道 #千光寺公園 #尾道市立美術館 #猫 #茶トラ #cat #onomichi pic.twitter.com/ENOlWIHYkl

A fekete kandúr nem hagyta annyiban, és egyre csak próbálkozott. Már-már családtaggá vált. El is nevezték a dolgozók Ken-csannak.

No Title

2匹相手で大変ですね。(=゚ω゚=) pic.twitter.com/ebhz58xcCh

Ken-csan már-már mesébe illő. Talált magának egy társat is a meddő ötletre, hogy bejussanak a múzeumba. Onnantól kezdve együtt csapatják a Mission Impossible jeleneteit. Őt Go-csannak nevezték el. 

No Title

The cats of Hiroshima Onomichi City Museum of Art#onomichi #cats pic.twitter.com/X2X57dfnix

A múzeum dolgozói és a látogatók rendre posztolgatnak a közösségi médiára videókat, fotókat velük. Sőt, a Twitterre a mácskák egy-egy akciója is felkerült.

Túl “meztelen” volt, így nem léphetett be a Louvre ajtaján egy influenszer

Az ausztrál Instagram-influenszer, Newsha Syeh is így járt, akiről, mint kiderült, túl kihívóan öltözött fel. A Cosmopolitan szerint egy már azóta törölt Instagram-posztban mérgelődött Newsha Syeh-re. Rita Ora mindig is a bevállalós stílusáról és az extrém rucijairól volt híres, de néha még így is ki tudja akasztani a rajongóit.

Ez még nem minden! Már több mint 10 ezer rajongója van, akik szeretnék elérni, hogy végre beengedjék őket. Ám a vezetőség nem óhajt lazítani a szabályokon, ami az állatok beléptetésére vonatkozik, írja a 444.

706a1 macskak a muzeumban w800
Ken-csan, a japán művészeti múzeum legkitartóbb látogatója / Fotó: 444

A múzeum így is profitál az állatokból, az intézmény boltjában több árut is ők inspiráltak.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból