A kedvenc koncertjéről van egy rakás fotója, ami a számítógépbe zárva várja, hogy keretbe kerülhessen végre? Van egy tökéletes megoldásunk ön számára! Körül néztünk a piacon, hogy milyen lehetőségek közül válogathat.

A myprintpix.hu oldalán olyan szuper alternatíva vár önre, hogy nem érdemes kihagyni. Kár lenne adathordozón tárolni a kivételes szelfiket, amik a kedvenc koncertjén készültek. Vagy akár az együttes tagjait is láthatja a polcán úgy, ahogy ön megörökítette. A fotónyomtatás jelentheti a megoldást!

Minden elkapott pillanat megérdemli, hogy méltó helyét elfoglalhassa a polcon egy csodás keretbe téve. Így a lakásban járkálva minden alkalommal eszébe juthat az élmény, ami örömteli érzésekkel tölti el.

Minden pillanat megérdemel egy keretet

Az egyetlen akadálya a fotónyomtatás örömének az lehet, hogy nincs több hely a polcon. De sebaj… A falak még üresek! Nem probléma az sem, ha több száz képet szeretne egyszerre nyomtatni. Sőt! Érdemes is nagyobb mennyiségben gondolkodni, mert sok esetben így még olcsóbb is lehet.

Egy szuper montázst is össze lehet állítani, ha ki vannak nyomtatva a kedvenc képek. Már olyan keretek közül is válogathatunk, amik kifejezetten erre a célra készültek. Ehhez azonban rengeteg fotóra van szükségünk. Nagyon sokra

Mutatunk néhány lehetőséget, amivel nem gond többé, hogy a legvadabb elképzeléseit is megvalósíthassa. A fényképek mindig olyan értéket hordoznak magukban, amiket vétek a technika csapdájába rejteni.

Egy kép, vagy ezer?

Akár egyetlen fotót szeretne nyomtatott formában a polcon látni, akár ezer kép vár nyomtatásra, minden megoldható már otthonról is kényelmesen. Az online rendeléssel ki sem kell mozdulnia a lakásból, mert az interneten is van lehetőség arra, hogy leadja a kívánságait.

Rengeteg alkalmazás és program közül lehet választani, ahol akár egy kollázs is elkészülhet. Sok esetben van ugyan mennyiségi korlát a nyomtatandó darabszámot illetően, de van erre is megoldás.

Egyszerűen a megadott mennyiségi korlát elérése esetén indíthat egy új megrendelést, amivel viszont már nincs határa a mennyiségnek. A megrendelés után pedig csak várnia kell, és viszi a futár.

A kreativitás határtalan, ahogy a lehetőségek is

Már nem csak a telefonok képszerkesztő funkcióival lehet egy képet kedvünk szerint alakítani. Olyan lehetőségeket is kínálnak a különböző platformok, amik segítségével a képek szabadon kivághatók a sarkok mozgatásával.

A kreatív képszerkesztésnek hála sokféle szűrő használata is adott már. Ennek segítségével szerkesztheti a képeket úgy is, hogy akár szépia, akár fekete-fehér vagy egyéb szűrő alkalmazásával egyedi megjelenést kaphat.

Emellett pedig lehetősége van a fotó fényerejét, kontrasztját és telítettségét is megfelelően beállítani egy rosszabbul sikerült kép esetén. Így olyan hatást is elérhet, amivel igazán profi lesz a végeredmény.

Nem kell többé azon aggódnia, hogy a kedvenc pillanatai a feledés homályába merülnek. Csak nyomtassa ki őket, és már élvezheti is a koncert pillanatait újra, meg újra.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

goballoon.hu - 2024 július - LinkMarketing - 6

Felkészülés a hőlégballonos repülésre

Ma már nem úgy készülünk egy hőlégballonos sétarepülésre, mint a 2019-ben megjelent “A hőlégballon” című film szereplői, akik az NDK-ból próbáltak megszökni egy ilyen légijárművel.

https-www.mphshop.hu - 2024 június - Cikk1

Összhangban a hatékony működésért

A hidraulikus rendszerek hatékony működéséhez tökéletes harmónia és összhang szükséges. Akárcsak egy zenekar esetében, hiába játszik szinte mindenki tökéletesen a hangszerén, elég egyetlen hamisan zenélő tag, és az összhatás máris elmarad a kívánttól.

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.