Naomie Ackie kapta a főszerepet Whitney Houston életrajzi filmjében

Naomie Ackie brit színésznő a Whitney Houston-film válogatási procedúrája során libabőrig kápráztatta a film producereit és rendezőjét.

Díjnyertes szereposztás

Az I Wanna Dance With Somebody című film forgatókönyvét Anthony McCarten írja, aki a Freddie Mercuryról szóló Bohém rapszódia forgatókönyvét is jegyezte – írta meg a BBC. A filmet Stella Meghie rendezi majd. A 28 éves Naomie Ackie szerepelt a Star Wars: Skywalker kora című filmben és a Ki vagy, doki? című szériában is. A színésznő továbbá idén elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó BAFTA-díjat a A ki***tt világ vége című sorozatban nyújtott alakításáért.

Naomie Ackie
Naomie Ackie / Fotó: Naomie Ackie hivatalos Instagram-oldala

A 2012-ben fiatalon elhunyt hatszoros Emmy-díjas Whitney Houstonról szóló film egyik producere Clive Davis zenei mogul lesz, aki Houstonnal is dolgozott együtt.

Vászonra teremtetett

Whitney Houston a 20. század legkeresettebb előadóművészeinek egyike volt. Drogfüggősége miatt többször került a címlapokra, és végül 48 évesen egy szálloda fürdőkádjában halt meg 2012-ben. Kevin Macdonald készített róla dokumentumfilmet 2018-ban.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A producer hozzáfűzte, hogy miközben a dalok majd Whitney Houston páratlan hangján szólalnak meg, Ackie képes lesz eljátszani a néhai énekesnő-színésznőt, bemutatni tehetségét, valamint személyes küzdelmeit.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból