Nicholas Browning bűnösnek vallotta magát a gyilkosságban, miután lelőtte anyját, apját és két öccsét – de most egy levelezőtársat keres, és azt mondja, hogy "nyitott arra, hogy bárkivel beszéljen".

Nicholas Browning mindössze 15 éves volt, amikor elvette apja fegyverét, és hidegvérrel agyonlőtte őt, miközben aludt, majd lelőtte anyját és két testvérét, a 13 éves Gregory-t és a 11 éves Benjamint, írja a DailyStar.

A gyilkos ezután elment egy haverjához, hogy videojátékokat játsszon, és meghívta társait az otthonába egy másnapi partira. Browning később felhívta a rendőrséget, hogy bejelentse, megtalálta apja élettelen holttestét, majd bevallotta a tettét, és négyrendbeli elsőfokú gyilkossággal vádolták. Azt állította, hogy azért követte el a gyilkosságokat, mert szülei, John és Tamara erőszakos alkoholisták voltak.

Most azonban az elítélt gyilkos kiadott egy dermesztő levelet, amelyben elmagyarázza, hogy „jó beszélgetést keres”, és „nyitott arra, hogy bárkivel beszéljen”.
Browning, aki most 30 éves, hétköznapi felvételeket is feltöltött magáról, amin farmerben mosolyog, abból a célból, hogy találjon valakit, aki írna neki. Azt állítja, hogy a börtönévei során üzleti diplomát szerzett egy főiskolán.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet