Nézem Film Nicholas Hoult: Szétröhögtem a szexjeleneteket a The Great forgatásán

Nicholas Hoult: Szétröhögtem a szexjeleneteket a The Great forgatásán

Promóció

Nicholas Hoult elárulta, mi volt olyan vicces a The Great forgatásán.

A jókedv uralkodott a forgatáson

Promóció
- Advertisement -

Itt egy újabb történelmi sorozat: az HBO után most a Hulu dolgozta fel Nagy Katalin orosz cárnő életét a The Great című sorozattal, amelynek első epizódját május 15-én vetítette a streamingszolgáltató. Helen Mirren helyett Elle Fanning alakítja a legendás uralkodónőt, a férjét, III. Pétert, Nicholas Hoult.

Nicholas Hoult / Fotó: Zach Pagano / NBC / NBCU Photo Bank via Getty Images

Mintha csak a gond lenne a filmek szexjeleneteivel: kikerülnek a PornHubra, olykor még külön szexkoordinátor alkalmazása is szükséges, megírni is kínos, és aztán kiderül, meg sem éri leforgatni. Most pedig Nicholas Hoult arról mesél a Variety-nek, hogy a legforróbb jelenetek felvétele többször röhögésbe fulladt.

5+1 titok a filmes szexjelenetkről, amiről senki sem beszél

Gondoljatok csak bele: a színészeknek úgy kell eljátszaniuk a kamera előtt, hogy teljesen be vannak indulva a rajtuk fekvő idegenre, hogy közben fények, kamerák és még több idegen veszi őket körbe. Ráadásul ezek az emberek mind árgus szemekkel figyelik őket, hogy közbelépjenek, amint valami nem stimmel.

Miközben a cárnő és férje a birodalom örökösét próbálja összehozni, Péter vagy iszonyat viccesen mocskos szöveggel „biztatja” feleségét, vagy nem figyel arra, mi történik körülötte.

Nagyon nehéz ezeket a jeleneteket komolyan végigcsinálni, mert borzasztóan viccesek. Plusz az eleve kényelmetlen pózok… ehhez jön még az általános jókedv, és alig tudtam visszafogni magam

– nyilatkozta Hoult. „Olykor nem is bírtam, mert éppen valami borzasztóan vicces dolog történik a jelenetben. Ha csak 20 ezredmásodperccel tovább bírnám tartani, akkor tök jó jeleneteket vettünk volna fel. Utána kénytelen vagyok odaszólni Elle-nek, hogy bocsi, de nem fogok tudni rád nézni a következő jelenetben. Úgyhogy csak a szemétől balra koncentrálok, és akkor talán nem röhögöm szét a jelenetet” – mesélte forgatási élményeit a színész.

The Great – Trailer (Official) * A Hulu Original

All is bliss in the court of Catherine the Great. #TheGreat premieres May 15, only on Hulu. ABOUT THE GREAT: The Great is a satirical, comedic drama about th…

Tony McNamara showrunner úgy írta meg ezeket a fura szexjeleneteket, hogy közben mindig történik valami ijesztő, vagy valami elvonja Péter figyelmét. Szemen csípi egy darázs, vagy az orvosok felírnak valamit, amit ki kell próbálniuk, hogy megfoganjon a trónörökös” – mondta Hoult, aki bevallása szerint semmit sem tudott III. Péterről, amíg meg nem kapta a szerepet.

Mission Impossible: nem lehet egyszerre két filmet forgatni

„Halványlila gőzöm sem volt Péterről. Katalin cárnő nevét persze ismertem, és úgy nagyjából képben voltam a történelmi szerepével. Miután megkaptam a szerepet, akkor sem rohantam bemagolni az egész történelmet, mert A kedvencben már megtapasztaltam, hogy Tony mindig csavar egy jókorát a történelmen: bár a jeleneteknek van valóságalapja, ugyanakkora hangsúlyt fektet a humoros szereplők és viszonyrendszereket ábrázolására. Ehhez jön az a homályos elképzelésünk, hogy hogyan működhetett akkoriban a cári udvar – magyarázza a színész.

Az angol királynőt is a bizonyos három „p” mozgatja – A kedvenc

Ezt a kritikát azzal akartam kezdeni, hogy Yorgos Lanthimos A kedvenc című legújabb filmjében a hatalom működésének női oldalát mutatja be. Aztán arra gondoltam, ez így pontatlan: nincs női és férfi oldal, csak emberi van. Így Lanthimos ugyan nem találta fel a melegvizet, annyiban mégis unikális, hogy filmjében a hatalom gépezetét ezúttal nők működtetik.

A filmben gyönyörű kosztümöket láthatunk. Hoult szerint Péter rajongott az ékszerekért, imádta megdöbbenteni a környezetét a legutolsó divat szerint készült ruháival. Hatalmas bundáiban egészen ijesztőnek tűnt. Olyan öltözékeket készíttetett, amelyben szabadon szellőzhetett az ágyéka. Öt centiméter magas sarkó cipőkben járt, amelyek Hoult lábait rendesen megviselték a forgatási nap végére.

The Great is out on @hulu TOMORROW!!! If you like it let me know, and if you don’t then let @ellefanning know! @thegreathulu

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Hoult annak a lehetőségét is mérlegelte, hogy újra csatlakozik a Marvel-univerzum hőseihez és ismét eljátssza a Bestiát. Azt nyilatkozta, hogy izgalmas jellemfejlődésen ment át a karaktere, és ezt várja mindig is egy szereptől, valamint, még mindig tudna újat mutatni, és érdeklődve várja, mi fog történni a szereplővel.

Viszont a Mission: Impossible gonosza most biztosan kimarad számára. Múlt hét csütörtökön jelentették be, hogy kiszállt a projektből, és helyette Esai Morales kapja a szerepet. Ahogy arról mi is beszámoltunk, a koronavírus-járvány miatt abbamaradt a Mission Impossible 7. részének forgatása. A munkálatok újrakezdése ütközik Hoult korábban vállalt kötelezettségével, a The Great második évadának forgatásával.

Tom (Cruise) a tökéletes filmsztár, elszánt és szorgalmas, és mindenkitől a legjobbat várja el maga körül. A Mission Impossible-filmeken nőttem fel, az első rész jelenetei bevésődtek az agyamba: már kisgyerekként elvarázsolt a filmezés

– mondta Hoult, akiről korábban azt is megtudhattuk, hogy mit nézett a karantén alatt.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3