Követem Közélet Nicki Minaj Trumpnak: "Illegális bevándorlóként jöttem ebbe az országba"

Nicki Minaj Trumpnak: “Illegális bevándorlóként jöttem ebbe az országba”

Promóció

A Trump-kormány intézkedése, amellyel elszakítják a bevándorlók és menedékkérők gyermekeit a szüleiktől a mexikói-amerikai határon, hatalmas felháborodást keltett, mióta a fogvatartó központokban készült első hírek és fotók bejárták a sajtót. Sok híresség emelte fel a szavát az embertelen bánásmód miatt. Most Nicki Minaj fakadt ki, helytelenítve a trumpi szeparációs politikát.

Promóció
- Advertisement -

“Illegális bevándorlóként jöttem ebbe az országba 5 éves koromban” – írta Instagramjára a rapper. Nicki Minaj Saint James, Port of Spain-ben született, Trinidad és Tobago-ban.

El sem tudom képzelni azt a borzalmat, hogy 5 évesen egy idegen helyen vagyok, és elszakítják tőlem a szüleimet. Ez olyan ijesztő a számomra. Kérem, hagyják ezt abba. El tudjátok képzelni azt a rémületet és pánikot, amit ezek a gyerekek éreznek? Nem tudván, hogy a szüleik életben vannak-e vagy meghaltak, hogy valaha viszontlátják-e még őket…

– folytatta az énekesnő.

I came to this country as an illegal immigrant @ 5 years old. I can’t imagine the horror of being in a strange place & having my parents stripped away from me at the age of 5. This is so scary to me. Please stop this. Can you try to imagine the terror & panic these kids feel right now? Not knowing if their parents are dead or alive, if they’ll ever see them again… 🇺🇸

1.6m Likes, 31.3k Comments – Barbie (@nickiminaj) on Instagram: “I came to this country as an illegal immigrant @ 5 years old. I can’t imagine the horror of being…”

Donald Trump nagy nehezen múlt hét szerdán aláírta a végrehajtási utasítást a családok szétszakításának megszüntetéséről. De végül semmi nem történik annak érdekében, hogy véget vessenek a bevándorlók bebörtönzését érintő továbbra is barbár és embertelen politikának. Sőt, ez azon családok újraegyesítésén sem segít, ahol a gyerekeket már elválasztották a szüleiktől, rokonaiktól. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3