Nicki Minaj Trumpnak: “Illegális bevándorlóként jöttem ebbe az országba”

A Trump-kormány intézkedése, amellyel elszakítják a bevándorlók és menedékkérők gyermekeit a szüleiktől a mexikói-amerikai határon, hatalmas felháborodást keltett, mióta a fogvatartó központokban készült első hírek és fotók bejárták a sajtót. Sok híresség emelte fel a szavát az embertelen bánásmód miatt. Most Nicki Minaj fakadt ki, helytelenítve a trumpi szeparációs politikát.

“Illegális bevándorlóként jöttem ebbe az országba 5 éves koromban” – írta Instagramjára a rapper. Nicki Minaj Saint James, Port of Spain-ben született, Trinidad és Tobago-ban.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]El sem tudom képzelni azt a borzalmat, hogy 5 évesen egy idegen helyen vagyok, és elszakítják tőlem a szüleimet. Ez olyan ijesztő a számomra. Kérem, hagyják ezt abba. El tudjátok képzelni azt a rémületet és pánikot, amit ezek a gyerekek éreznek? Nem tudván, hogy a szüleik életben vannak-e vagy meghaltak, hogy valaha viszontlátják-e még őket…[/perfectpullquote]

– folytatta az énekesnő.

https://www.instagram.com/p/BkQdwN8BfBD/?utm_source=ig_embed

Donald Trump nagy nehezen múlt hét szerdán aláírta a végrehajtási utasítást a családok szétszakításának megszüntetéséről. De végül semmi nem történik annak érdekében, hogy véget vessenek a bevándorlók bebörtönzését érintő továbbra is barbár és embertelen politikának. Sőt, ez azon családok újraegyesítésén sem segít, ahol a gyerekeket már elválasztották a szüleiktől, rokonaiktól. 

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból