Bár már levették, azért még a neten itt-ott fellelhető a több mint húszperces anyag a Normális Emberek sorozat jeleneteiből.

A szerzői jogok és az alkotók semmibe vétele

A Normális emberek című BBC-minisorozat producerei eltávolítási kérelmet intéztek a Pornhub csatornához, miután a regényadaptáció szexjeleneteiből összevágott videó került ki a pornóoldalra. A 22 perces anyagot valamikor a múlt héten töltötték fel az ingyenes platformra, de azóta már eltávolították. Ennek ellenére még jónéhány internetes oldalon megtalálható az összeállítás a Dazed szerint.

Normalis Emberek Pornhub
Jelenet A Normális Emberek Című Sorozatból / Fotó: Bbc

„Végtelenül csalódottak vagyunk, hogy a sorozat jeleneteit ilyen módon használták fel. Ez egyrészt a szerzői jogok semmibe vétele, másrészt és legfőképp mélységesen becstelen a jelenetben játszó színészekkel és az egész alkotói gárdával szemben”

– nyilatkozta Ed Guiney, a Normális emberek executive producere.

Szexjelenetet írni irtó ciki – Laurie Nunn, a Szexoktatás írója mesél a sorozatról

Laurie Nunn gimnáziumi évei nem az életre való felkészülésről szóltak, így nem csoda, hogy a tananyagból teljes mértékben kimaradt a szexuális felvilágosítás is. Ez már csak azért is ironikus, mert évekkel később maga Nunn írta a Szexoktatás sorozatot, ami újra témába lendítette a fiatalok nem megfelelő és nem elég széleskörű oktatását a nemi szerepekről, együttlétekről és azok kérdéseiről.

Hozzátette, hogy megtették a megfelelő intézkedéseket, hogy a tartalmat azonnali hatállyal eltávolítsák az oldalról.

A sorozat, amely önálló szexuális koordinátorral dolgozik

Corey Price, a Pornhub elnökhelyettese elmondta, hogy az oldal a jogszabályoknak megfelelően működik.

„Tiszteletben tartjuk a szerzői jogokat és amint tudomásunkra jut, hogy ilyen jellegű tartalmak kerültek fel az oldalunkra, töröljük őket” – tette hozzá.

Normal People Trailer (Official) * A Hulu Original

It’s Not Like This With Other People. Normal People, a Hulu Original series, premieres all episodes April 29. ABOUT NORMAL PEOPLE: Based on Sally Rooney’s be…

A Normális emberek-sorozat rövid idő alatt a legizgatóbb tévésorozatként ment át a köztudatba. A teljesen természetesnek ható szexjelenetei hitelesen ábrázolják mind a férfi, mind a női vágyat és élvezetet. Ita O’Brien, az ágyjelenetek koordinátora elmondta, hogy a filmben milyen jelentős szerepet játszik az erotika a karakterek megalkotásában.

Kihirdették a Costa Év Könyve díjat: Bart van Es oxfordi professzor holokauszttörténete nyerte el

Bart van Es oxfordi professzor The Cut Out Girl (Kiszakított lány) című művének főhőse egy fiatal zsidó lány, akit a szerző nagyszülei bújtattak a második világháború alatt. Bart van Es a könyvben felidézi, hogy a holland kislányt kilencévesen fogadták be a nagyszülei még az előtt, hogy a gyerek szüleit Auschwitzba hurcolták volna – írja a .

Nem ez volt az első eset, hogy illetéktelen tartalom került ki a videómegosztó oldalra. Nemrégiben arról számoltunk be, hogy rendszeresen pedofil tartalmak is feltűnnek az oldalon a felhasználói profilok ellenőrizetlensége miatt.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet