Nézem Film Kikerültek a Normális emberek sorozat szexjelenetei a Pornhubra

Kikerültek a Normális emberek sorozat szexjelenetei a Pornhubra

Promóció

Bár már levették, azért még a neten itt-ott fellelhető a több mint húszperces anyag a Normális Emberek sorozat jeleneteiből.

A szerzői jogok és az alkotók semmibe vétele

Promóció
- Advertisement -

A Normális emberek című BBC-minisorozat producerei eltávolítási kérelmet intéztek a Pornhub csatornához, miután a regényadaptáció szexjeleneteiből összevágott videó került ki a pornóoldalra. A 22 perces anyagot valamikor a múlt héten töltötték fel az ingyenes platformra, de azóta már eltávolították. Ennek ellenére még jónéhány internetes oldalon megtalálható az összeállítás a Dazed szerint.

Jelenet a Normális emberek című sorozatból / Fotó: BBC

„Végtelenül csalódottak vagyunk, hogy a sorozat jeleneteit ilyen módon használták fel. Ez egyrészt a szerzői jogok semmibe vétele, másrészt és legfőképp mélységesen becstelen a jelenetben játszó színészekkel és az egész alkotói gárdával szemben”

– nyilatkozta Ed Guiney, a Normális emberek executive producere.

Szexjelenetet írni irtó ciki – Laurie Nunn, a Szexoktatás írója mesél a sorozatról

Laurie Nunn gimnáziumi évei nem az életre való felkészülésről szóltak, így nem csoda, hogy a tananyagból teljes mértékben kimaradt a szexuális felvilágosítás is. Ez már csak azért is ironikus, mert évekkel később maga Nunn írta a Szexoktatás sorozatot, ami újra témába lendítette a fiatalok nem megfelelő és nem elég széleskörű oktatását a nemi szerepekről, együttlétekről és azok kérdéseiről.

Hozzátette, hogy megtették a megfelelő intézkedéseket, hogy a tartalmat azonnali hatállyal eltávolítsák az oldalról.

A sorozat, amely önálló szexuális koordinátorral dolgozik

Corey Price, a Pornhub elnökhelyettese elmondta, hogy az oldal a jogszabályoknak megfelelően működik.

„Tiszteletben tartjuk a szerzői jogokat és amint tudomásunkra jut, hogy ilyen jellegű tartalmak kerültek fel az oldalunkra, töröljük őket” – tette hozzá.

Normal People Trailer (Official) * A Hulu Original

It’s Not Like This With Other People. Normal People, a Hulu Original series, premieres all episodes April 29. ABOUT NORMAL PEOPLE: Based on Sally Rooney’s be…

A Normális emberek-sorozat rövid idő alatt a legizgatóbb tévésorozatként ment át a köztudatba. A teljesen természetesnek ható szexjelenetei hitelesen ábrázolják mind a férfi, mind a női vágyat és élvezetet. Ita O’Brien, az ágyjelenetek koordinátora elmondta, hogy a filmben milyen jelentős szerepet játszik az erotika a karakterek megalkotásában.

Kihirdették a Costa Év Könyve díjat: Bart van Es oxfordi professzor holokauszttörténete nyerte el

Bart van Es oxfordi professzor The Cut Out Girl (Kiszakított lány) című művének főhőse egy fiatal zsidó lány, akit a szerző nagyszülei bújtattak a második világháború alatt. Bart van Es a könyvben felidézi, hogy a holland kislányt kilencévesen fogadták be a nagyszülei még az előtt, hogy a gyerek szüleit Auschwitzba hurcolták volna – írja a .

Nem ez volt az első eset, hogy illetéktelen tartalom került ki a videómegosztó oldalra. Nemrégiben arról számoltunk be, hogy rendszeresen pedofil tartalmak is feltűnnek az oldalon a felhasználói profilok ellenőrizetlensége miatt.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3