Érdekes a magyar nyelv nyaralás kifejezése. Ez alapján esetleg úgy is tűnhet, hogy a kikapcsolódás csak a nyárhoz köthető, holott ez korántsem így van. Persze a nyári strandolás, napozás, fürdőzés is lehet egy nyaralás központi eleme, azonban a tiszta hegyi levegőn, vidéki idillben eltöltött napok, hetek is beletartozhatnak ebbe a körbe, mégpedig évszaktól függetlenül.

Felejthetetlen napok a nyugati szomszédunknál

A szomszédos Ausztriában csodálatos, alpesi hangulatú vidéken, Karintiában található a Hotel OTP Birkenhof**** szálloda, melynek egyedi ajánlatai érdekes, sőt izgalmas kettősséggel csalogatják vendégeiket.

A festői osztrák vidéken fekvő hotel szerves része a környék életének, konyháján megtalálhatók a helyi ízek is, azonban a szálloda magyar tulajdonban van, a munkatársak értik a magyar nyelvet, mindenben tudnak segíteni a hazánkból érkező vendégeknek.

Az épület pazar környezetben található, és ha már szóba került egy picit a gasztronómia, akkor le kell szögezni, hogy a menüben nemcsak osztrák ízek találhatók, hanem még a legkényesebb ínyencek kívánságát kielégítő fogások is az étlap részei.

Mindenki teljeskörűen élvezheti a ház szolgáltatásait

Az ízek élvezetétől a különféle érzékenységben szenvedők sincsenek megfosztva, ugyanis glutén-, fehérje- vagy éppen húsmentes finomságok hosszú sora nyújt gasztronómiai élvezetet mindenki számára.

A szálloda a csodálatos környezeten és a gasztronómiai élvezeteken kívül nagyszerű lehetőséget nyújt a pihenésre, a szabadidő aktív eltöltésével is. Aktív pihenésre hívnak a szálloda bizonyos beltéri programjai is, de még több alkalom van a mozgásra a varázslatos tájon.

A gyalogos vagy kerékpáros kirándulások, vagy akár a nagyobb erőfeszítést igénylő túrázások szerelmesei is remek alternatívák közül választhatnak, télen pedig a síelés kedvelői örvendezhetnek a pazar pályák adta síelési lehetőségek széles tárházának.

A falak között is ezernyi lehetőség

Azonban az aktív pihenéshez akár az épület falait sem kell elhagyni, mert a kiválóan felszerelt fitnessterem, a squashpálya vagy az uszoda is képes a legmagasabb minőségi feltételek mellett sportos kikapcsolódást nyújtani.

Ha pedig a teljes, kényeztető pihenés a cél, a wellnessrészleg révén abban is partner tud lenni a szálloda. A hagyományosnak tekinthető finn vagy az újabb infraszauna, az úszómedence és a masszázsszolgáltatás egyaránt biztosítja a test és a lélek pihenését, feltöltődését.

A különféle masszázsprogramokat magasan képzett csapat irányítja, a teljes wellnessélményt pedig az egészséges ételek teszik teljessé. Aki pedig egyszerűen csak játszana valamit, az kipróbálhatja a bowling és biliárd szobát, a gyermekek részére pedig Playstation klub, valamint kültéri játszótér áll rendelkezésre.

A szálloda különféle akciókkal, kedvezményekkel, többféle szempont alapján összeállított csomagokkal várja vendégeit, akik a fentiek mellett a családias, barátságos légkört, a tájat és a kristálytiszta levegőt is élvezhetik minden egyes itt eltöltött nap alkalmával.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!