Nyerj páros belépőt a Zanzinger és a Deep Glaze közös koncertjére

A blues és a klasszikus rock egy színpadon, a Trafóban. A Zanzinger és a Deep Glaze is fellép, mi pedig egy páros belépővel jutalmazunk meg.

Zanzinger név mögött álló Micsoda Dániel 2014-es bemutatkozó anyaga óta szereplője a hazai könnyűzenei életnek. A budapesti énekes-dalszerző kamaszkorát és húszas évei elejét független színházi projektekkel turnézva töltötte, ekkor kezdte írni első dalait.

Zanzinger – A Kind of Love (LIVE WALTZ #002)

Live music video of Zanzinger performing his song “A Kind of Love” presented by Lone Waltz Records A Kind of Love music and words by Daniel Misota I woke to …

Ez a személyes rutin került megörökítésre Demons of Future and Pastcímű demo EP-jén, melyet többek közt az Index.hu is az év kiadványai közt említett.

0008737445 10
/ Fotó: A Zanzinger Facebook-oldala

Zenei érdeklődése már egészen korán az amerikai folk irányzatai felé fordult, szövegeinek formavilága azonban sokat merít az angol romantikából és az amerikai transzcendentalizmusból is.

Hatott rá a delta blues nagyjainak előadói szellemisége és attitűdje.

Dalai azonban több rokonságot ápolnak a modern európai dalszerzői hagyományokkal, mint amerikai elődjeikkel.

Az alternatív és klasszikus rock and roll elemeket vegyítő Deep Glaze zenekar ereje a hitelességében és egyediségében rejlik.

deep glaze P119548 fit 1200x10000
/ Fotó: Máté Péter

Zenéjükben érezhető a folyamatos kísérletezgetés, amely a mediterrán zenék elemeinek használata mellett a különböző stílusok vegyítésében mutatkozik meg.

DEEP GLAZE – I’M YOUR STRANGER (BalconyTV)

DEEP GLAZE performs the song “I’M YOUR STRANGER” for BalconyTV. Subscribe to us right now at http://bit.ly/15yj4oc ‘Like’ us on Facebook – http://Facebook.co…

Bemutatkozó Unveiled című kislemezük után, amivel bombát robbantottak a zenei életben, a Pressure névre hallgató első nagylemezükkel ismét felrázták a pesti éjszakát. Egyedülállóan telt hangzásukkal, erőteljes színpadi jelenlétükkel lebilincselik a közönséget.

Hogy páros belépőt nyerjetek az estére, nem kell mást tennetek, mint kommentelni Deep Glaze és a Zanzinger legjobb számát a cikk alján, s lájkolni a Facebook-oldalunkat!

FIGYELEM! Csak azokat vesszük figyelembe, aki mind a két kritériumnak eleget tesznek!

Nyereményjáték határideje: 2018. január 18-a, éjfél

Eredményhirdetés: 2018.  január 19-e

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. január 20., 20 óra

Helyszín: Trafó, Budapest

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból