Követem Nyereményjáték Nyerj páros belépőt a Zanzinger és a Deep Glaze...

Nyerj páros belépőt a Zanzinger és a Deep Glaze közös koncertjére

Promóció

A blues és a klasszikus rock egy színpadon, a Trafóban. A Zanzinger és a Deep Glaze is fellép, mi pedig egy páros belépővel jutalmazunk meg.

Promóció
- Advertisement -

Zanzinger név mögött álló Micsoda Dániel 2014-es bemutatkozó anyaga óta szereplője a hazai könnyűzenei életnek. A budapesti énekes-dalszerző kamaszkorát és húszas évei elejét független színházi projektekkel turnézva töltötte, ekkor kezdte írni első dalait.

Zanzinger – A Kind of Love (LIVE WALTZ #002)

Live music video of Zanzinger performing his song “A Kind of Love” presented by Lone Waltz Records A Kind of Love music and words by Daniel Misota I woke to see my face today In a way I made the mirror break I glanced at my days to come In

Ez a személyes rutin került megörökítésre Demons of Future and Pastcímű demo EP-jén, melyet többek közt az Index.hu is az év kiadványai közt említett.

/ Fotó: A Zanzinger Facebook-oldala

Zenei érdeklődése már egészen korán az amerikai folk irányzatai felé fordult, szövegeinek formavilága azonban sokat merít az angol romantikából és az amerikai transzcendentalizmusból is.

Hatott rá a delta blues nagyjainak előadói szellemisége és attitűdje.

Dalai azonban több rokonságot ápolnak a modern európai dalszerzői hagyományokkal, mint amerikai elődjeikkel.

Az alternatív és klasszikus rock and roll elemeket vegyítő Deep Glaze zenekar ereje a hitelességében és egyediségében rejlik.

/ Fotó: Máté Péter

Zenéjükben érezhető a folyamatos kísérletezgetés, amely a mediterrán zenék elemeinek használata mellett a különböző stílusok vegyítésében mutatkozik meg.

DEEP GLAZE – I’M YOUR STRANGER (BalconyTV)

DEEP GLAZE performs the song “I’M YOUR STRANGER” for BalconyTV. Subscribe to us right now at http://bit.ly/15yj4oc ‘Like’ us on Facebook – http://Facebook.com/balconytv Follow us on Twitter – http://Twitter.com/balconytv PRESENTED BY DÉNES PÉCSI-SZABÓ MICROPHONES BY RODE http://rode.com Deep Glaze is a young band creating music with mixing both alternative and classical rock musical elements.

Bemutatkozó Unveiled című kislemezük után, amivel bombát robbantottak a zenei életben, a Pressure névre hallgató első nagylemezükkel ismét felrázták a pesti éjszakát. Egyedülállóan telt hangzásukkal, erőteljes színpadi jelenlétükkel lebilincselik a közönséget.

Hogy páros belépőt nyerjetek az estére, nem kell mást tennetek, mint kommentelni Deep Glaze és a Zanzinger legjobb számát a cikk alján, s lájkolni a Facebook-oldalunkat!

FIGYELEM! Csak azokat vesszük figyelembe, aki mind a két kritériumnak eleget tesznek!

Nyereményjáték határideje: 2018. január 18-a, éjfél

Eredményhirdetés: 2018.  január 19-e

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. január 20., 20 óra

Helyszín: Trafó, Budapest

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3