Többen azt gondolták a Nyerő Párosban, hogy Tóth Bence és Hódi Pamela viselkedése túl durva volt Zdroba Patrikkal szemben.

Tóth Bence és Hódi Pamela hazugnak nevezte Zdroba PatrikotNyerő Páros egyik játéka közben. Az énekes a játék után tisztázta a helyzetet, és kiderült, csak egy félreértésről volt szó, de Zdroba kiemelte, hogy igazságtalannak tartotta Tóth Bencéék bánásmódját, írja168.

Ezutóbbival több versenyző is egyetértett. Például Törőcsik Dani így nyilatkozott a történtekről: 

Bence rettenetesen lelki terrort használ, próbálja Patrikban azt az érzést kialakítani, hogy ő egy nem korrekt ember.

“Ami nekem nagyon nem tetszik: hogy ahogy érezte Bence, hogy Patriknak nincsen semmilyen verbális eszköztára arra, hogy felvegye a harcot vele, Bence még jobban rátett. Ez számomra nagyon nem volt szimpi” – vallotta be. Az állítással Muri Enikő és Tóth Szabi is egyetértett.

Annyira látszott Pameláékon, hogy pszichológiai terrort alkalmaztak tulajdonképpen Patrik ellen. Szerencsétlent rossz volt nézni

– mondta Muri, majd hozzátette, “befolyásolni akarták az ő játékát, össze akarták teljesen zavarni. Nálam Pameláék most már kezdik elrúgni a pöttyöst”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.