Spórolj meg 80%-ot jelenlegi nyomtatási költséged összegéből!

Az otthoni nyomtatás nagyon praktikus, ám a kiürült toner pótlása állandó és folyamatos magas kiadás jelent. Az eredeti tonerek mellett már kaphatók költséghatékonyabb megoldások: az utángyártott tonerek vagy az alternatív festékkazetták.
A TonerPartners.hu készített a felhasználók leggyakoribb félelmeinek az eloszlatására egy összeállítást. Olvasd el, hátha a te félelmed is köztük van. Lehet, hogy te is meg tudnád spórolni több mint a felét a nyomtatási költségednek?

Alternatív, vagyis kompatibilis tonerek

A legtöbb bizalmatlanság a fogyasztók között az alternatív, vagy más néven kompatibilis tonerekkel kapcsolatban van. A félelem arra irányul, hogy az alternatív festékkazetták nem olyan minőségben nyomtatnak, mint a gyártótól vásárolt eredeti tonerek, és használatukkal esetleg a készülékben is kárt okozhatnak.
A tapasztalat azonban az évek során rácáfolt erre, legalábbis a megbízható alternatív tonergyártók esetében.

Olcsóbb, de ha tönkreteszi a nyomtatóm, akkor ráfizetek

A kompatibilis tonerek legvonzóbb tulajdonsága a kedvező ár. Ugyanazon készülékbe való toner vagy tintapatron esetében az eredeti és az alternatív változat között 80% az eltérés.
Ez azért egy jelentős összeg akkor is, ha nem egy nagyvállalat nyomtatási szükségletét nézzük, hanem csak otthoni használatról beszélünk.

Hasonlítsd össze a TonerPartners.hu kínálatában a HP nyomtató patronok és eredeti festékkazetták esetében az árkülönbséget!

A kompatibilis nyomtatókhoz kapcsolódó problémákról az utolsó bekezdésben olvashatsz.

Kevesebbet lehet vele nyomtatni

Ha összevetjük az erdeti tonerekben található festékmennyiséget az alternatív festékkazettákban található festékmennyiséggel, akkor nem, vagy csak minimális eltérést tapasztalhatunk.
A piacon kaphatók úgynevezett túltöltött tonerek is. Ha ilyen kiszerelést vásárolsz, még további 10%-kal csökkentheted a nyomtatási költségedet.

Gyakoribb a meghibásodás

Mivel az alternatív tonereket ázsiai gyártók készítik, ahol nem tartják be mindig maradéktalanul a minőségbiztosítási követelményeket, ezért ez a félelem nem megalapozatlan. A TonersPartners.hu tapasztalata az évek során az, hogy az általuk forgalmazott kompatibilis tonereknél, amik egyébként ISO minősítéssel rendelkeznek, ez nem áll fenn.
A beérkezett panaszok száma az alternatív tonerekre vonatkozóan nem kiugróbb, mint az eredeti patronok esetében.
Probléma általában az új nyomtatóknál fordul elő, ugyanis előfordulhat, hogy elutasítják az alternatív tonert. Ilyen esetben a TonerPartners.hu más gyártóval vagy más fajta chippel próbálkozik. Ha nem sikerül elhárítani a problémát, visszafizetik a vételárat.
További biztonságérzetet ad, ha a viszonteladó rendelkezik felelősségbiztosítással, ami fedezi a javíttatás költségét, ha bizonyíthatóan a termék okozta a károsodást.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

https-__flexibill.hu_ - 2021 november - Cikk1

Előre fizetünk – Mindent a digitális faktoringról

A mai rohanó és digitális világban az idő még inkább pénz, és egy banki szolgáltatás, ami nem intézhető mobilról egy app segítségével, kőkorszakinak tűnik, és nem képes megszólítani a feltörekvő generációkat.

Nincs több cikk