Véletlenül se gondold azt, hogy a nyomtatható naptárak ideje leáldozott. Ugyan sokunk a naptár minden tartalmát a telefonjában tartja, ám mi tudjuk, milyen előnyei és kreatív felhasználási lehetőségei vannak a papíralapú naptáraknak.
A nyomtatott naptárak praktikusak, sok helyen kitehetőek, és ugyan most még nem hiszel nekünk, de mindenkinek szüksége van rájuk! Hogy miért? Ne kattints sehová, hidd el, hogy a felhasználási lehetőségek közül legalább egy neked is hatalmas segítséget jelent majd!

A nyomtatott és a nyomtatható naptárak előnyei a dolgozó felnőttek számára

Amikor az embernek úgy igazán beindul az élet, akkor egy idő után bizony csak kapkodja a fejét, hogy valahogy mindig minden napra jut néhány teendő. Természetesen ez így van jól, ám gyakran nem elég, ha a telefonba írod fel. Ennek a miértje hihetetlenül egyszerű: nem látod összefüggéseiben a hetedet. Lehet, hogy a telefonod tudja és emlékeztet is rá, hogy melyik nap hova kell menned, kivel kell beszélned, ám nehéz így mindennel lépést tartani.
Ha a falon fel van téve, vagy leteszel az asztalra egy nyomtatott naptárat, akkor máris látod, mennyire lesz sűrű vagy épp üres napod, ha több energiád marad, mivel haladhatsz előre, tudhatod, hogy kivel mikor kell találkoznod, és nagyon hamar tudsz magadnak terveket készíteni a napra vagy épp a hétvégére.

Gyermeked is van?

Ha nem egyedül vagy ketten használjátok a naptárat, hanem már egy vagy több gyerkőc dolgait is fel kell írni, akkor sem kell megijedni. A kiszamolo.com oldalán elérhető nyomtatható naptárak legnagyobb előnye, hogy kinyomtatásuk előtt ki tudod választani, mekkorára van szükséged.

Ha az egész családnak van egy közös naptára – mellette pedig neked/nektek egy külön –, akkor könnyű számon tartani a szülői megbeszéléseket, kirándulásokat, ünnepségeket vagy épp azokat a fránya dolgozatokat és feleléseket. Így sokkal egyértelműbbé válik az is, mikor lehet a barátoknál aludni, illetve hogy a nagyihoz át kell-e épp vinni valamit.

Most érkezik a kisbaba?

Mondtuk, hogy mindenkinek lesz jó ötletünk, nem igaz?! Ha most várjátok a gyermeketeket, a nyomtatható naptár nagyon közel fog kerülni a szívetekhez. A gyerekeket, amikor óvodások, alsósok, gyakran kezdi érdekelni, hogy hogyan születnek a kisbabák, és hogy ők maguk milyenek voltak.
Egy nyomtatott naptárba minden nap felírhattok valami különlegeset, például hogy mikor aludta át először az éjszakát, mikor mosolygott rátok először. Ha ezt néhány évig megteszitek, annak később a kicsi nagyon fog örülni. Tizennyolcadik születésnapi ajándéknak is kiváló lehet!

Egy utolsó jó tanács!

A naptárak leginkább szinkronban működnek. Jó, ha a telefonod is tudja a közelgő eseményeket, hiszen ez gyakrabban lapul a kezünkben, zsebünkben, mint a nyomtatott naptár. Utóbbi esetében használj megkülönböztető színeket: a sürgős munkahelyi, a családi és a személyes események kapjanak más-más árnyalatot!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk