Megvan azaz érzés egy-egy film nézése közben, hogy olyan, mintha a te családodról szólna? Összegyűjtöttünk neked pár családi mozit, amelyikben sok gyerek szerepel. Érdemes ezeket megnézni, ha te is nagycsaládot tervezel, vagy abban élsz. Garantált a szórakozás!

Tudtad, hogy Magyarországon a pároknak átlagban 1,56 gyereke születik? Ha 2,1 lenne az növekedést jelentene… Így viszont fogy a népesség. A Bankmonitor oldalának cikkei között ilyen és ehhez hasonló érdekes témákban olvashatsz, többek között azt is megnézheted, hogy milyen nyugdíj megtakarítási lehetőségeid vannak. Hiszen egy csökkenő népességszám sajnos egyszersmind azt is jelenti, hogy a nyugdíjrendszer stabilitása meg fog inogni.

Miről szólnak ezek a filmek?

Azért jók ezek a filmek, mert megmutatják milyen is egy nagy családban élni, milyen buktatói vannak, mikre kell odafigyelni, hogy egy boldog sokgyermekes famíliában élhessünk. Így valamelyest betekintést nyerhetünk, a maga idealizált vagy éppen kacagtató módján a színfalak mögé.

Igen, ezek a filmek valahol azt sugározzák, hogy igenis jó nagycsaládban élni, jó dolog sok gyereket vállalni. A társadalom valahol ennek az ellenkezőjét láttatja velünk.

A rossz hírek gyorsabban terjednek?

Igen ritka, hogy valaki hosszasan azt ecsetelje, hogy mennyire jók a gyermekei, miket értek el, miket hoztak már létre, hogyan fejlődnek, napról-napra. Tudod miért? Mert a jó dolgokból millió van, nehéz lenne és sokáig tartana, ha mindent fel szeretnénk sorolni, azt a pár rossz dolgot pedig amúgyis ki kell adni valakinek.

Ti vagytok az egyensúly!

Ezért ne félj a gyerekvállalástól, mert annak ellenére, hogy sok nehézséggel jár, millió szépséget kapsz vissza. Hidd le megéri, a mérleg nyelve egyértelműen a jó dolgok felé fog billenni, még ha idő is kell hozzá.

Csak szeresd azt aki társad ebben, mindenkinél jobban, és akkor minden nehézségen át fogtok együtt libbenni, ez biztos! Nem véletlenül a gyermek a szerelem gyümölcse… Ő testesíti meg a szerelmeteket.

Majd, ahogy tápláljátok, nevelgetitek az apróságot, aszerint lesz egyre nagyobb, egyre szebb, okosabb. Ha viszont nem egyformán törődtök vele, akkor torzulni fog, ahogy a szerelmetek is. Ennyi a titok. Úgy érzed meg tudod ezt csinálni, és a társad is? Van ennyire erős a szerelmetek? Akkor mire vársz?

Íme egy kis szórakozás, ami vidámságot hoz a családi mozidélutánokba is!

Ígértünk pár ötletet, amit gyermekáldás előtt állva, nagycsaládon gondolkodva vagy akár a már veletek élő csemetékkel is megnézhettek. Például remek szórakozást nyújthat a Tucatjával olcsóbb, az Igen nap, avagy hogy egy igazi klasszikust is idézzünk, ott a Nanny McPhee, ami egy igazán varázslatos mozifilm kicsiknek és nagyoknak is.

Ha szeretnénk sokgyermekes családot, ha nem, gondolnunk kell arra, hogy saját magunkról is gondoskodjunk. Erre az egyik lehetőség az, ha időben elkezdjük a saját nyugdíjmegtakarításunkat gyűjteni. Hogy melyik bank ajánlata a legideálisabb számunkra, annak eldöntésében a Bankmonitor hasznos támogatást kínál, számodra is!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-www.mphshop.hu - 2024 június - Cikk1

Összhangban a hatékony működésért

A hidraulikus rendszerek hatékony működéséhez tökéletes harmónia és összhang szükséges. Akárcsak egy zenekar esetében, hiába játszik szinte mindenki tökéletesen a hangszerén, elég egyetlen hamisan zenélő tag, és az összhatás máris elmarad a kívánttól.

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.