Ma már az okos a legtalálóbb jelző a legtöbb olyan készülékre, amelyek kiváló funkcióiknak köszönhetően olyan extra kényelmet kínálnak számunkra, amelyre hagyományos társaik nem képesek. Na de gondoltad volna, hogy az otthon is lehet okos?

Az okosotthonok titka az okosfunkciókban rejlik

Ehhez pedig nincs is másra szükségünk, mint a Nective Smarthome szolgáltatásaira, és a jövő otthona valóban elérhetővé válik. Ennek egyik módja a hűtési és fűtési rendszerek okos, automatizált működtetése.

Milyen fűtési megoldásokhoz alkalmazható?

A fűtés igen sokféleképpen valósulhat meg, jelenleg az egyik legmodernebb opció a hőszivattyús megoldás. Ennek egyértelmű előnye, hogy mind a kiadások, mind az energia felhasználása szempontjából nagyon jó eredményeket produkál. Működtetése elektromos árammal, illetve napelemes rendszer közreműködésével valósulhat meg. Alkalmazhatjuk ezeket felületek fűtésére, de radiátorral is tökéletes eredményeket érhetünk el velük, sőt, a meleg vizet is képesek előállítani számunkra.

Mivel ezek a felsorolt lehetőségek, illetve szabályozásuk messze túlmutat egy hagyományos termosztát képességein, felmerül a kérdés, hogyan lehet jól megoldani a vezérlést?

A Nective Smarthome System megoldást kínál!

A Nective Smarthome System pontosan ilyen helyzetekre kínál remek alternatívát. Természetesen egyszerűbb rendszerek esetében is hatékony, de tökéletes megoldás, ha bonyolultabb szisztéma vezérlését kell kivitelezni.

Programozó szakember bevonása nélkül sem okoz gondot az, hogy az egyes helyiségek hőmérsékletét külön szabályozzuk, vagy hogy hatékonyan irányítsuk a gépészeti vezérlési feladatokat is. A Smarthome System a teljes hőszivattyús rendszer vezérlésére megoldást nyújt.

Bonyolultabb hőszivattyús rendszerekhez is tökéletes

Amikor egy épülethez két hőszivattyú van telepítve, amelyek a hűtést, és fűtést, valamint a meleg vizet is biztosítják, jellemzően egy gázkazán a tartalék összetevője a rendszernek. Ez már egy összetettebb gépészeti vezérlést tesz szükségessé.

A Nective Smarthome System számára ez nem jelent problémát, sőt! A hőszivattyúk, s a hozzájuk kapcsolódó komplett fűtési rendszer gépészeti vezérlése mellett természetesen az épület számos területe, illetve annak irányítása automatikussá tehető.

Az okosotthon olyan innovációk egyidejű alkalmazásán alapszik, amelyekkel az ingatlan számos funkciója, illetve annak működése optimalizálható és automatizálható is egyszersmind. A világítás, a nyílászárók, a redőnyök, a hűtés-fűtés rendszer, a medence és a jacuzzi, a dugaljak, a szenzorok, a komplett riasztó- és kamerarendszer, a média, a kaputelefon, de még az autórámpa fűtése is szabályozhatóvá válik a Nective Smarthome System alkalmazásával. A jövő otthona már ma elérhető, te se maradj le róla!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

searchbar.hu - 2022 július - LinkMarketing - 1

A SEO alapjai

Ha rendelkezel weboldallal, vagy éppen most tervezel létrehozni egyet, akkor bizonyára nem ismertetlen fogalom számodra a SEO (search engine optimization).

Nincs több cikk