Több okostelefon-gyártó beállt arra, hogy évente egyszer egy nagy show keretein belül bemutatja az új csúcskészülékeit, hogy mit sikerült kifejleszteniük az elmúlt év során. Azonban az egyik legnagyobb brand megpróbálkozott egy Fan Edition verzióval is, függetlenül a csúcskészülék megjelenési dátumától.

Milyen okostelefonnak van Fan Edition verziója?

Az Apple versenytársának, a legjobbnak tartott androidos csúcskészülékek gyártójának, a Samsungnak van Fan Edition, azaz FE jelöléssel ellátott készülékei. És hogy ez mit is jelent? Azt, hogy egy olcsóbb, mégis csúcsközeli teljesítményű mobilt kapunk a gyártótól. És egy CoolMobile.hu-nál kapható Samsung okostelefon garantáltan kiváló minőséget jelent!

Gyakorlatilag a legújabb S-szériás okostelefont kapjuk meg, némi változtatással, kevesebbért. Már csak ezért sem lenne érdemes együtt bemutatni a legújabb készülékekkel, mert feltehetően rontaná azok eladási statisztikáját. Sokkal jobb, ha akkor van bemutatva, amikor még nem érkezik az új készülék, de már kezd lecsengeni az egy évvel korábbi verzió. Nagyjából félidőben, azaz körülbelül fél évvel a legutóbb megjelent készülék után.

Az első FE nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket

A Samsung S21 FE volt az első készülék a sorban. Azonban az igazat megvallva ez egy bukás volt, közel sem adtak el belőle annyit, mint amennyit terveztek. Nem is csoda, hogy az S22-nek nem készült Fan Edition változata. Ekkor már mindenki azt hitte, hogy teljesen elkaszálták a koncepciót.

Majd nemrég felröppent a hír, hogy a Samsung 2023 negyedik negyedévében dobja piacra az S23 FE-t. Még ennél is frissebb információ, hogy már a harmadik negyedévben meg fog jelenni! Azonban csak bizonyos piacokon, melyek között sajnos nincs ott a magyar. Szélesebb körben az év végére, vagy 2024 első negyedévében lehet számítani a megjelenésére.

Van létjogosultsága a Samsung S23 FE-nek?

Az S21 FE-nél nem volt szerencsés, hogy nem sokkal az új S22-es készülék megjelenése előtt dobták piacra, akkor, amikor már mindenki az új Samsung csúcsmobiltelefonra várt. Az új FE esetén máris jobb időszakban kerül majd piacra a telefon.

Arra is figyel a dél-koreai gyártó, hogy azonos CPU-val kerüljön forgalomba mindenhol a világon. Ez pedig az Exynos 2200 SoC chip lesz, amit egy AMD Xclipse 920 GPU támogat majd. Kiszivárgott még pár további adat is, mint például az, hogy egy 4500 mAh-s akkumulátor kerül majd az okostelefonba, melyet tudunk majd 25 wattal is tölteni. 6 vagy 8 GB RAM kerül bele, és 128 GB vagy 256 GB belső tárhely.

Van erre szükség? Van ennek a koncepciónak létjogosultsága? Ha már Fan Edition, akkor csak kell legyen, nem igaz? Az igazság az, hogy valóban elkélne egy kiváló Samsung okostelefon valahol az A széria felett és a csúcsnak számító S-széria között, a felső középkategóriában. Csak találják el jól a megjelenés dátumát, és ne csússzanak vele!

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.