Oláh Gergő keresztény értékeket valló szülőként szeretné felhívni az emberek figyelmét a modern világ veszélyeire.

Oláh Gergő új videósorozatba kezdett, amiben Steve Farrar amerikai szerző Családfő című könyvét alapul véve akarja felhívni a figyelmet az elzüllő tendenciákra, írjaBlikk.

A házasságok majdnem fele válással végződik. Csak ma éjjel annyi tinédzser lány prostituálja magát drogfüggőségének finanszírozására, hogy Amerika legnagyobb stadionjait megtöltenék.

“A fiatal felnőttek többsége a pornónézésnél sokkal erkölcstelenebbnek tekinti, ha valaki nem gyűjti szelektíven a hulladékot. A 15-19 éves lányok körében megduplázódott az öngyilkossági arány, míg a fiúk esetében ez a szám 30 százalék” – mondta a videójában. 

Ahogyan ma a világ működik, amik a trendek, attól meg kell óvnunk a gyermekeinket. Nem szabad, hogy ezeket tartsák divatosnak, és hogy az öngyilkosságon gondolkodjanak!

“Nekünk ezekkel van háborúnk! Nekem apaként ez a feladatom a feleségemmel együtt. Én vállaltam, hogy a családom vezetője leszek, és időt szánok rájuk. Beszélgetek a fiammal és a lányommal is külön-külön. Mert ha ezt elhanyagolom, az én gyerekeimmel is megeshetnek ezek a dolgok” – jelentette ki. 

Az énekes ezután a Borsnak nyilatkozva részletesebben kifejtette a céljait a videósorozattal. „Ismert emberként, énekesként nem csak annyi a feladatom, hogy szórakoztassak. A sikerrel komoly felelősség is jár, és én szeretnék élni és nem visszaélni ezzel a felelősséggel. Tudom, hogy lesznek emberek, akik majd kommentekben kérdezik, hogy ‘mire teszem itt magam…’, de ez nem zavar. Fontosnak érzem, hogy megosszam a saját tapasztalataimat a közönségemmel, vállalva a hibáimat, hiszen azokból okulok én is és okulhatnak azok is, akik nyitottan állnak hozzám és esetlegesen a hitemhez. Egyébként már most rengeteg pozitív visszajelzést kapok. Éppen tegnap jött egy édesapa üzenete, aki megköszönte, hogy ‘pofán vágtam’, vagyis felébresztettem a videóimmal, és én ezt sikernek élem meg.”

Azt is elárulta, hogy 11-12 éves gyerekeit nem engedi a közösségi média közelébe, mert úgy érzi, túl fiatalok még ahhoz, hogy helyükön kezeljék az ott található tartalmakat. 

Sajnos, egy sok szempontból mocskos, fertőzött, csaló és szexualizált világban élünk és ha nem beszélünk erről a gyermekeinkkel, mindez bedarálja őket.

“Felnőttként talán lesznek sikereik és pénzük, de lelkileg halottak lesznek és hogy ezt megakadályozzuk, az ami felelősségünk és feladatunk” – vélekedett. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet