Az egyik legjobb dolog ágyneműhuzatot vásárolni, hiszen az ágynemű valahogy mindig a tisztaságot, eleganciát fogja képviseli, nem beszélve arról, hogy befolyásolja hangulatunkat az is, hogy milyen annak az ágyneműnek az anyaga, színei, mintázata, mennyire puha, amikor belesüppedünk.
Ezt az élményt már egy újszülött kisbabának is meg szeretné minden szülő adni, aki habár még nem ismeri a színeket, de a tapintás, a melegség érzetével, a színek kontrasztjával hamar megismerkedik.

Kuponnal még olcsóbban

Ha már mindenképp vásárolunk, akkor érdemes böngészni a Kuponkódok.hu gyűjtőportálon, hiszen több mint 500 webáruház ajánlatait lapozgathatjuk itt összesűrítve egy oldalra. Ha ágyneműt szeretnél vásárolni, ráadásul egy újszülött részére, akkor a Brendon kupon a legnagyszerűbb választás lesz számodra.

A márka már több évtizede van jelen a hazai piacon, és meghatározó szereplője a babák és szüleik életének. A legszerteágazóbb palettával állnak rendelkezésre, amely mindent tartalmaz, amelyre a babának és a mamának szüksége van az első életévekben. Egy komplett babasarkot vagy egész babaszobát is berendezhetsz a termékeikkel, amelyek lélegzetelállítóan gyönyörűek és kimagasló minőségűek.

A babakelengye mellett autósülések, babakocsik, komplett ruhatár és számtalan kiegészítő megvásárolható itt. A Brendon nemcsak kiváló színvonaláról híres, hanem arról is, hogy elsődleges számára a biztonság minden terméke esetén, a bútorok terén éppúgy, mint a játékoknál.

Ágyneműink óvása

A kisbabák ágyneműje, ahogy minden kis ruhájuk különös figyelmet igényel, hiszen egy újszülött még csak ismerkedik a kórokozókkal, ezért ha az ágynemű címkéje engedi, magasabb hőfokon kell mosni, és rendszeresen. Annál is inkább, mivel napjaink népbetegsége lett sajnos az allergia, már a gyerekek körében is, így a babaholmik, az ágyneműk gyakori mosása a porallergia ellen is véd.

Az ágyneműket ajánlatos teljesen külön mosni minden más textíliától, és ha lehet kifordítva. Azon belül érdemes még színek szerint is különválogatni, a sötétek a sötétekkel, a világosak a világosakkal kerüljenek egy kupacba. A babaágyneműket pedig teljesen elszeparálva mossuk, elkerülve az esetleges fertőzési elehetőségeket, valamint az ágynemű állagát is jobban tudjuk így óvni.

Az ágyneműk mosása és szárítása

Felnőtt ágyneműk esetében a legáltalánosabb a 40 fokos mosási hőmérséklet, de ha kényes vagy nagyon vékony az anyag, érdemes ezt még tovább, 30 fokra csökkenteni. Amennyiben nagyon szennyezett az ágynemű, vagy allergiás a tulajdonosa, akkor fel lehet emelni a szintet akár 90 fokra, de figyeljünk közben a textília címkéjére is. Hiszen, ha 40 fok a maximális, akkor nemkívánatos eseményeknek lehetünk a szemtanúi egy sokkal magasabb hőfok beállítás után.

Ha valakinek van szárítógépe, az jelentősen lecsökkenti a munka idejét, de nem szabad elfelejteni, hogy a napon szárított ruha illatánál nincs finomabb, és a nap ereje is jótékonyan hat a textíliákra az allergiások szemszögéből nézve.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.

https-www.meseweb.hu - 2024 március - Cikk2

Mik a kislányok kedvenc mesekönyvei?

A kislányok nagyon szeretik, ha meséskönyvből olvasunk nekik, hiszen ilyenkor ők maguk képzelhetik el az egész történetet és alig várják, hogy napról napra egyre tovább haladjunk a történetben.

https-__mufushop.hu_ - 2024 március - Cikk2

Csodaszép kert télen-nyáron!

Egy szép, üde zöld gyeppel rendelkező kertbe mindig öröm kiülni vagy csak kitekinteni az ablakon és megszemlélni a kinti színkavalkádot.

patikamra.hu - 2024 március - LinkMarketing - 1

Miért érdemes kollagént fogyasztani?

Napjainkban egyre többször találkozhatunk kollagén tartalmú készítményekkel, sokan viszont csak a szépségre való pozitív hatásairól ismerik ezt az anyagot.

alkatreszekrobogohoz.hu - 2024 március - LinkMarketing - 2

A megfelelő helyzetjelző izzó kiválasztása és cseréje

A járművek láthatósága több okból is kifejezetten fontos a mindennapos közlekedés során. Természetesen már önmagában azért is, mert ha nem működnek a lámpák, akkor szinte garantáltan érkezni fog a csekk, és fizethetjük a büntetést.