A grillezés az utóbbi évtizedben a családi, baráti összejövetelek népszerű ételkészítési módja lett, hiszen sokféle élelmiszert grillezhetünk. A különböző húsféléken kívül a zöldségek és a gyümölcsök is ízletesen elkészíthetők grillezve. Tehát a gomba, a krumpli, a brokkoli, a répa, a cukkini, a padlizsán vagy a cseresznye, ananász, alma stb. igazi ínyencség lehet a kerti parti résztvevői számára.

A BonAir.hu többféle elektromos grillsütőt kínál az egészséges ételek elkészítéséhez, ezekkel nemcsak jó időben, hanem akkor is grillezhetünk, amikor az időjárás miatt nem mehetünk ki a kertbe. A cég által forgalmazott Steba márkájú asztali grill, álló grill, kontakt grill, mini grill, raclette grill ugyanolyan élményt biztosít, mint a hagyományos grillsütők, viszont egyik típus sem igényel semmilyen előkészületet. A grillezéshez szükséges eszközök, mint a grillcsipesz, grill halsütő rács, sasliknyárs egyaránt megtalálható a cég kínálatában.

Miért válasszunk elektromos grillsütőt?

Ha grillezésről van szó, általában a hagyományos, faszenes sütőre gondolunk, amit csak a kertben tudunk használni, hiszen közben füst keletkezik. Ha nem kertes házban lakunk, ez nem megfelelő a számunkra, viszont ebben az esetben sem kell lemondanunk a grillezett ételekről.

Az elektromos grillsütőt ugyanis nyugodtan használhatjuk az emeleti lakásunkban is, hiszen csupán elektromos áramra van szükség a működéséhez. Nincs szükség fára, nincs füstszag, tehát egyszerűen használható konyhai eszköz.

Viszonylag könnyű súlyánál fogva könnyen mozdítható, így ha szeretnénk, az erkélyen, a teraszon is süthetünk rajta. A használat után, a kihűlést követően le kell tisztítani a sütő felületét, ami általában tapadásmentes bevonattal van ellátva, így könnyen lemosható.

A grillezés az egyik legegészségesebb ételkészítési mód

A grillezett étel ízletes és egészséges, hiszen nagyon kevés olajra van szükség az étel elkészítéséhez. A grillezendő élelmiszert sütés előtt be kell pácolni, de a húsféléket csak közvetlenül a grillezés előtt érdemes sózni, különben könnyen kiszáradnak.

A zöldségek közül a rostosabb fajtákat elő kell főzni, a puhábbakat csak pácolni szükséges. Természetesen a grillezés előtt is meg kell mosni a zöldségeket, gyümölcsöket, elő kell készíteni a húsokat, s ezeket célszerű külön deszkán felvágni.

Mivel a grillezett ételek frissen a legízletesebbek, mindig csak annyit célszerű elkészíteni, amennyit rövid időn belül el is fogyasztunk. Sütés közben gyakran meg kell fordítani az ételt, hogy jól átsüljön, de ne égjen meg. Ahhoz, hogy ne száradjon ki, a páclével időnként meg kell locsolni. A grillezett húst fogyasztás előtt érdemes néhány percig állni hagyni, hogy a rostjai rugalmasak legyenek.

Tehát Önnek nem kell lemondania a grillezés élményéről akkor sem, ha nem kertes házban lakik, hiszen az elektromos grillsütővel ugyanolyan ízletes ételeket készíthet, mint a faszenes grillsütővel. A grillezett ételek pedig garantáltan a család kedvelt fogásai lesznek.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

klasszikus_gitarok_falnal_intermuzika

A klasszikus gitárokról, kezdőknek

A klasszikus gitár nagyszerű első gitárunk lehet, hiszen ezeket a hangszereket olyan árfekvésben kínálják, amelyek nem terhelik meg túlságosan pénztárcánkat.

hisense-klima.hu - 2023 március - LinkMarketing - 3

Milyen szabályokra kell figyelnünk a  klíma beszerelése előtt?

Az utóbbi években egyre több ember, cég dönt klímaberendezés felszerelése mellett, ugyanis egyrészt a növekvő energiaárak, másrészt a környezetváltozás, az átlaghőmérséklet emelkedése a nyári hónapokban maga után vonja, hogy alternatív fűtési-hűtési megoldásokat keressünk.

netpolc.hu - 2023 március - LinkMarketing - 3

Tippek a tökéletes szakács kabát kiválasztásához

A legtöbb étterem konyhájában a séfek és a szakácsok munkaruhában végzik feladataikat. A szakács kabátok sokrétű célt szolgálnak, elsősorban védelmet nyújtanak a konyhai szennyeződések ellen, kényelmet biztosítanak és megkülönböztetik a szakácsokat a konyhai személyzettől.

https-zoneklima.hu - 2023 március - Cikk 2

6 érv, a hőszivattyú telepítése mellett

A fosszilis energiahordozók kora lassan lejár a készletek kimerülése, az ezeket használó berendezések károsanyag-kibocsátása, valamint az új építésekre vonatkozó, a megújuló energiák használatát előíró szabályozások miatt, így a hőszivattyúk egyre nagyobb szerephez jutnak a jövőben.

https-__www.voxpay.hu_ - 2023 március - Cikk6

Parkolás, autópálya-matrica, tömegközlekedési jegy: mindhárom elfér egy alkalmazásban, de hogyan?

A 21. század egyik legnagyobb találmányai az okostelefonok, amelyek teljesen megreformálták a “telefonálásról” kialakult képünket, valamint a mobiltelefon, mint eszköz is egészen más funkciókat kapott. Ma már nem csak arra használjuk őket, hogy felhívjunk valakit, hanem sokkal több funkció elfér bennük. Ilyen például az is, hogy már másodpercek alatt vásárolhatunk mobiljegyeket.

toptarget.hu - 2023 március - LinkMarketing - 1

A Google Shopping nyújtotta lehetőségek

Ha az utóbbi néhány évben kerestünk már rá valamilyen termékre a Google rendszerében bizonyára észrevettük, hogy az oldal tetején a szöveges hirdetéstől külön blokkban, csempéken jelentek meg a keresésnek megfelelő termékek képei.

https-meseloajandekok.hu - 2023 március - Cikk2

Személyre szóló ajándékok bármilyen alkalomra

Ajándékot vásárolni sokszor nem egyszerű feladat. Egyesek számára évről évre nehezebb lesz valamilyen meglepetést találni, ami nem túlzó, de mégis érezteti az ajándékozottal, hogy személyesen neki készültünk, nem pedig valamilyen tucatmegoldással akartuk letudni a feladatot.

https-__energyhub.hu_ - 2023 február - Cikk5

EKR támogatás az energiakereskedők részére

Az energiahatékonysági kötelezettségi rendszer, vagy más néven EKR, abból a célból jött létre, hogy 2030-ban Magyarország végső energiafelhasználása a 2005-ben mért 785 PJ értéket ne haladja meg.

https-topredony.hu - 2023 február - Cikk3

Csúcsminőségű alumínium redőnyrendszerek

A precíz árnyékolás, a hatékony szigetelés és a sötétítés mellett a redőnynek számtalan praktikus funkciója ismert. Otthonunk kényelmét többféle szempontból is kifogástalanul szolgálja a magas minőségű redőny jelenléte a nyílászáróinkon.

httpswww.velekey-ekszervilag.hu - 2023 február - Cikk1

Milyen karórát érdemes választani?

Hatalmas választékkal találkozhatunk, amikor karórát szeretnénk vásárolni így nem könnyű kiválasztani azt az egyet, ami végül elnyeri a tetszésünket.

https-__marryjane.hu_ - 2023 február - Cikk1

Mit tehetünk ADHD esetén?

Aligha létezik olyan ember, aki ne hallott volna már a magatartásproblémákról, magatartás- és viselkedészavarokról, kiváltképp az ADHD-ról.