A grillezés az utóbbi évtizedben a családi, baráti összejövetelek népszerű ételkészítési módja lett, hiszen sokféle élelmiszert grillezhetünk. A különböző húsféléken kívül a zöldségek és a gyümölcsök is ízletesen elkészíthetők grillezve. Tehát a gomba, a krumpli, a brokkoli, a répa, a cukkini, a padlizsán vagy a cseresznye, ananász, alma stb. igazi ínyencség lehet a kerti parti résztvevői számára.

A BonAir.hu többféle elektromos grillsütőt kínál az egészséges ételek elkészítéséhez, ezekkel nemcsak jó időben, hanem akkor is grillezhetünk, amikor az időjárás miatt nem mehetünk ki a kertbe. A cég által forgalmazott Steba márkájú asztali grill, álló grill, kontakt grill, mini grill, raclette grill ugyanolyan élményt biztosít, mint a hagyományos grillsütők, viszont egyik típus sem igényel semmilyen előkészületet. A grillezéshez szükséges eszközök, mint a grillcsipesz, grill halsütő rács, sasliknyárs egyaránt megtalálható a cég kínálatában.

Miért válasszunk elektromos grillsütőt?

Ha grillezésről van szó, általában a hagyományos, faszenes sütőre gondolunk, amit csak a kertben tudunk használni, hiszen közben füst keletkezik. Ha nem kertes házban lakunk, ez nem megfelelő a számunkra, viszont ebben az esetben sem kell lemondanunk a grillezett ételekről.

Az elektromos grillsütőt ugyanis nyugodtan használhatjuk az emeleti lakásunkban is, hiszen csupán elektromos áramra van szükség a működéséhez. Nincs szükség fára, nincs füstszag, tehát egyszerűen használható konyhai eszköz.

Viszonylag könnyű súlyánál fogva könnyen mozdítható, így ha szeretnénk, az erkélyen, a teraszon is süthetünk rajta. A használat után, a kihűlést követően le kell tisztítani a sütő felületét, ami általában tapadásmentes bevonattal van ellátva, így könnyen lemosható.

A grillezés az egyik legegészségesebb ételkészítési mód

A grillezett étel ízletes és egészséges, hiszen nagyon kevés olajra van szükség az étel elkészítéséhez. A grillezendő élelmiszert sütés előtt be kell pácolni, de a húsféléket csak közvetlenül a grillezés előtt érdemes sózni, különben könnyen kiszáradnak.

A zöldségek közül a rostosabb fajtákat elő kell főzni, a puhábbakat csak pácolni szükséges. Természetesen a grillezés előtt is meg kell mosni a zöldségeket, gyümölcsöket, elő kell készíteni a húsokat, s ezeket célszerű külön deszkán felvágni.

Mivel a grillezett ételek frissen a legízletesebbek, mindig csak annyit célszerű elkészíteni, amennyit rövid időn belül el is fogyasztunk. Sütés közben gyakran meg kell fordítani az ételt, hogy jól átsüljön, de ne égjen meg. Ahhoz, hogy ne száradjon ki, a páclével időnként meg kell locsolni. A grillezett húst fogyasztás előtt érdemes néhány percig állni hagyni, hogy a rostjai rugalmasak legyenek.

Tehát Önnek nem kell lemondania a grillezés élményéről akkor sem, ha nem kertes házban lakik, hiszen az elektromos grillsütővel ugyanolyan ízletes ételeket készíthet, mint a faszenes grillsütővel. A grillezett ételek pedig garantáltan a család kedvelt fogásai lesznek.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

httpsrentben.com - 2024 május - Cikk2

Az autómegosztás új korszaka

A carsharing alkalmazások és a hagyományos autóbérlési lehetőségek is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanakkor ezek mellett felütötte a fejét az autómegosztásnak egy új formája.

https-__furdokadajto.com_ - 2024 május - Cikk2

Mikor érzi már magát igazán öregnek egy ember?

Sok mindenen tetten érhető az idő múlása: gyermek- és kamaszéveink kedvenc zenészei és filmszínészei már nem alkotnak, sok esetben már nem is élnek, vagy épp azon, hogy olyan filmekből idézünk, amikről a fiatalabb generációknak fogalma sincs. Vagy éppen azon, hogy sokkal nehezebben mozgunk, és már a hétköznapi rutinfeladatok is kihívást jelentenek.

https-__www.falatozoo.hu_ - 2024 május - Cikk2

Kutyafajta, amelyet az egész világon kedvelnek

Ha azt hallod, hogy az egyik legnépszerűbb kutyafajta és ha engedelmességről van szó, akkor talán nem is lehetne hozzá hasonlót találni, akkor nem lesz igazán nehéz kitalálnod, hogy a golden retrieverről van szó.

https-__www.premiumbutor.hu_ - 2024 május - Cikk4

Teremtsd meg a könnyű nyári ebédekhez az ideális környezetet!

Úgy tűnik, menthetetlenül beköszöntött a nyár minden szépségével és ódiumával együtt. Természetesen most még nincs részünk rekkenő hőségben, amikor legszívesebben egész napra elbújnánk az árnyékos lakásunk hűvösében, de hamarosan ennek is itt lesz az ideje.

Troubled man suffering mental illness

A szorongás fajtái

Bár a szorongásban szenvedő emberek mindegyikére jellemző a túlzott feszültség és nyugtalanság érzése, a betegségnek olyan különböző típusai léteznek, amiket felsorolva, árnyaltabban láthatjuk, mi is a különbség az egyes altípusok és tüneteik között.

https-yolofood.hu - 2024 április - Cikk4

Életmódváltás lépésről lépésre

Az életmódváltás segítségével kiegyensúlyozott és egészséges életmódot lehet kialakítani, például kerülni kellene az esti filmnézés közben a nasikat, vagy csökkenteni a szénsavas üdítőitalok fogyasztását.

https-egeszsegpajzs.hu - 2024 április - Cikk4

A fűszeres csirkecomb pirulása zene füleinknek

Van az a pont, amikor egy tál zamatos étel gondolatától vagy a tűzhelyen piruló hússzeletek hangjától is rendkívül megéhezünk, és alig várjuk, hogy falatozni kezdjünk. Azonban nincs mindig idő minőségi fogásokat készíteni, hiába esne jól némi finomság.

https-__adlab.hu_ - 2024 április - Cikk4

Megéri a saját brandre hirdetni Google Ads-ben?

A PPC hirdetések hatékonyságát senki sem vitatja, sok vállalkozás él is vele különböző céljai eléréséhez, azonban annak megítélése már nem ennyire egyértelmű sem a szakmabeliek, sem a laikusok körében, hogy érdemes-e saját márkanévre hirdetni.

https-__webshop.tisztalevegot.hu_ - 2024 április - Cikk2

Amit a HEPA-szűrőről tudni kell

A HEPA-szűrők redőzött kialakítással rendelkeznek, amelynek köszönhetően minden olyan részecske fennakad rajtuk, amely minimum 0,3 mikrométeres nagyságú.