Ilyen egy átlagos vasárnap Oliver Spencer dizájnerrel

Oliver Spencer dizájner beszélt a karantén alatti helyzetéről, a munkájának megszűnése miatti fájdalmáról és arról, hogyan reggelizett a családjával a Wight-szigeten.

Mozgalmas hétvégét élt át a sztár

A koronavírus-járvány a divatiparnak is betett, a pandémia lecsengésével ugyan a legnagyobb divatmárkák kezdenek magukhoz térni, de Oliver Spencer dizájner szintén nem viselte jól a karantén áldatlan állapotát.

Oliver Spencer amikor teheti, a Londonból a Wight-szigeten lévő tengerparti házába utazik feleségével, ahol kettesben tudják élvezni a mindent körülölelő vizet. A tökéletes nyugalom egészen addig tart, amíg a fiaik az asztal köré sereglenek reggelire várva. A srácok szalonnás tojást, Spencer és felesége pedig gombát és spenótot esznek. Jó idő esetén a szabadba parancsolják a gyerekeket. Úszással, evezéssel töltik az időt, vagy pedig nagyokat sétálnak a díjesővel jutalmazott Trónok harca díszleteit idéző Quarr apátság körül.

oliver spencer
Oliver Spencer dizájner / Fotó: Frantzesco Kangaris

A karantén idején Spencer eleinte nem tudta feldolgozni, hogy a munkája, az üzlete teljesen leállt.

Miután túltette magát a traumán, kertészkedéssel és főzéssel kezdett el foglalatoskodni. Többek között intenzív ízesítésű angolnát és shiitake gombalevest készített.

Vasárnapi lazításként kényelmes ruhákat hord, fehér pólót és szabadidőruhát szeret viselni leginkább. Ebédre sült csirkét eszik, majd a kertben kényelmesen elterülve olvasgatja Spencer az újságot. Megpróbál nem alkoholizálni, hogy tiszta fejjel kezdhesse a hétfőt.

A buli után munkába indult Spencer felesége

Oliver Spencer szombat este a negyvenéves sógornője születésnapi partiján volt New Yorkban a várandós feleségével. Éjfél körül a kedvese már indulásra készen állt. Bár jól érzete magát, mégis útra keltek állapota miatt, ráadásul a mulatság után egyenesen a munkába kellett sietnie.

oliver spencer kutyája
Oliver Spencer hűséges kutyája / Fotó: The Guardian

A pár vasárnap este összecsomagolt és az A3-mas autópályán Londonba autóztak, hogy a következő hetet ott töltsék. Ágyba tették a gyerekeket, Spencer elvitte sétálni a kutyáját, majd megevett egy tál gabonapelyhet.

Szupermodellek, akik eredetileg nem a divatszakmát választották

Vannak olyan szupermodellek, akik tudatosan megtervezték a karrierjüket, de olyanok is vannak akik csak szimplán belecsöppentek a divatiparba és korábbi életüket felhagyva újat kezdenek. Vannak, aki gyerekkoruk óta tervezik a karrierjüket, de legtöbben valamilyen egyéb foglalkozást vagy tanulmányt is folytattak a divatvilágba kerülésük előtt.

Így telt tehát Oliver Spencer izgalmas hétvégéje a Wight-szigeten, az eseményekről a The Guardian lapnak számolt be a sztár.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból