Követem Events Szíriai lakodalmas techno Omar Souleyman előadásában

Szíriai lakodalmas techno Omar Souleyman előadásában

Promóció

Omar Souleyman igazi jelenség. Fején kefiával és sötét napszemüveggel az arcán von bűvkörébe mindenkit egzotikus, elektronikával kevert szíriai zenéjével, amivel már a Glastonbury-n is fellépet. Ilyet biztos, hogy nem sűrűn hallunk! Nagy sikerű Electronic Beats fesztiválos fellépése után To Syria With Love lemezével lép fel a Dürer Kert színpadán.

Promóció
- Advertisement -

Omar Souleyman a világzene ünnepelt előadója, akinek karrierje lakodalmakon indult. És mire első saját lemezét kiadta, már ötszáznál is több élő felvétel jelent meg fellépéseiről és vált ünnepelt zenésszé hazájában. De nem csak otthon, hanem hamarosan nyugaton is népszerű lett vidám, táncra perdítő dalaival. Játszott többek között a Nobel Peace Prize koncertjén, a Glastonbury és a Roskilde fesztiválokon is.

Az otthoni helyzet miatt 2013-ban, Törökországba költözött. Majd ugyanebben az évben megjelent a Wenu Wenu, amit két évvel később a Bahdeni Nami című albuma követett.

Kántáló éneke és sodró, körtáncszerű zenéje szinte transzba ejt, nagyon könnyen rávesz, hogy táncra perdülj.

Nem csoda, hogy nyugaton is lecsaptak rá és az említett fesztivál fellépéseken túl dolgozott együtt Björkkel is, legutóbbi To Syria With Love című lemeze pedig már az amerikai producer, Diplo kiadójánál jelent meg.

Omar Souleyman – Ya Boul Habari (Official Full Stream)

The official Mad Decent YouTube release of Omar Souleyman – Ya Boul Habari. Stream the full track and other Artist releases here or show support on iTunes or Spotify. Download/Stream: http://maddecent.fm/ToSyriaWithLove The follow-up to 2015’s ‘Bahdeni Nami,’ ‘To Syria, With Love’ marks Souleyman’s third full-length studio record.

Harmadik lemeze egyébként júniusban jelent meg. És ahogy a címe is utal rá, polgárháborútól sújtott hazájának ajánlja, ugyanakkor a dalok nem a veszteségekkel és a fájdalommal foglalkoznak, hanem hiányolt otthona szépségeivel.

#bandcamp| #facebook | #twitter | #spotify

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2018. február 9., 20 óra

Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Jegyár: Elővételben 3. 500 HUF; helyszínen: 4. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3