Csak ámulunk és bámulunk, mennyi minden változott meg az utóbbi néhány évtizedben. Mintha csak tegnap történt volna, hogy megnyitották kapuikat, jobban mondva forgó ajtóikat az első nagy bevásárlóközpontok. Ez akkor annyira nagy szenzáció volt, hogy mindenki ezekben töltötte napjait, ami több órás kikapcsolódást tett lehetővé az emberek számára.
Aztán ennek is lassan vége lett, s habár még a mai napig járunk ilyen helyekre, mégsem ez a legnépszerűbb opció, ha vásárlásról van szó. A digitalizáció korában csak idő kérdése volt, hogy mikor hódítja meg az emberek szívét az online vásárlás. A következő cikkben ennek történetét tekintjük kicsit át, és szót ejtünk majd a cipő webáruházakról is.

Mindenki időhiányban szenved

Annak idején önfeledten járkáltunk egyik üzletből a másikba, ami tipikus barátnős programnak számított. Aztán az élet is felgyorsult és megnövekedtek a teendőink. Ma már mindenki rohan. Pár évvel ezelőtt talán ez jó ötletnek tűnt, de ma már sokkal kényelmesebb online vásárolni.
Sosem felejtem el, amikor még csak “tanultuk” az online vásárlást, és sokan féltve adták meg bankkártya adatainkat az interneten. Kellett egy kis idő, mire megbíztunk az új rendszerben, mire megszoktuk azt. Most már elég néhány applikáció és néhány kattintás, hogy megpakoljuk online kosarunkat, végül egy gombnyomással fizethetünk is érte.

Az online cipővásárlás előnyei

Ki gondolta volna, hogy a cipőket is egy nap online fogjuk megvenni? Hiszen régen az volt a módi, hogy felpróbáltuk azt és gondosan nézegettük lábunkat a tükörben, mielőtt a kasszához vettük az irányt. Ma már ez sem így megy, hiszen a legtöbb helyen ki is cserélheted két héten belül a nem megfelelő darabokat. Például a LifeStyleShop márkás cipői között mindenki megtalálja a hozzá igazodó lábbelit, és még csak sorba sem kell állni ezért! A legtöbb termék ugyanis házhoz jön, észszerű időn belül.

Nem is beszélve a rugalmasságról! Sokkal jobb árakon bonyolíthatjuk le a vásárlást csomagautomatákkal, plusz akkor vesszük fel a csomagot, amikor szeretnénk. A futárszolgálat mellett ez a másik választható opció.

Biztonságos vásárlás online

A biztonságos fizetési formák miatt még inkább szeretjük az online vásárlást. A legtöbb oldal ugyanis úgy kezeli adatainkat, hogy ahhoz senki más ne férjen hozzá, így nyugodt szívvel bólinthatunk rá a kényelmes fizetésre.
Végül, a Covid19-járvány óta számos korlátozás lépett életbe, amely szabályozza a vásárlók számát az adott üzlethelyiségben. Nem is beszélve arról, hogy az emberek számára is sokkal nagyobb biztonságérzetet ad, ha otthonról vásárolhatnak. A zsúfolt tömeg elkerülése érdekében így akár cipőt is vehetsz a foteledből!
Az a kérdés azonban sokakban felmerült, hogy vajon visszaáll-e a régi rend a pandémia után vagy most már az online vásárlás lesz az úr?

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csimpistore.com - 2022 június - LinkMarketing - 2

Maradjunk kreatívak!

A kreativitás csak akkor valósulhat meg, ha a fantáziánk szabadon, kötöttségektől mentesen szárnyalhat.

Nincs több cikk