Az elmúlt évtizedben a digitalizáció olyan nagy léptékkel haladt és halad előre, hogy az online világ nélkül már el sem tudjuk képzelni az életünket. Legyen szó egy kisgyerekről vagy a nyugdíjas nagymamáról, mindenki talál maga számára szórakoztató elfoglaltságot, amivel le tudja kötni magát, sőt, sok esetben még tanul is belőle.

Játékok, szerencsejátékok online

Ilyenek a játékok is, amelyeknek hihetetlen nagy mennyisége található meg már applikációk formájában és hazánkban is már százezrek, ha nem milliók játszanak online. A szerencsejátékok terepe is megtalálta az online világot. Viszont ez olyan kényes terület, amelyet illik nagyon alaposan ismerni ahhoz, hogy biztosak legyünk benne, nem kerül illetéktelen kezekbe a pénzünk.

Kezdők, a kaszinók világával most ismerkedők számára javasolt áttekinteni a magyar kaszinó bónuszok 2022-es listáját, amellyel nem csupán plusz lehetőségekhez juthat a felhasználó, hanem segítheti a kezdeti elindulását is a szerencsejátékok területén.

Bátortalanabbaknak is ajánlott!

Vannak olyan tevékenységek, hobbik, amelyeket eddig sokan talán azért nem próbáltak ki, mert személyesen szégyenlősek lettek volna vagy nem mertek volna kérdezni, ismerkedni. Ilyen a kaszinók világa is, azonban az online kaszinók térnyerésével ez a probléma megszűnt és azok, akik eddig nem vágtak bele az ilyen próbálkozásokba, most otthonukból megismerhetik az online kaszinózás szabályait és begyakorolhatják a trükköket!

Nagyon fontos azonban, hogy biztosak legyünk benne, hogy az adott oldal mögött valós cég áll és nem kamu oldallal nézünk szembe, ahol esetleg súlyos tízezreket veszíthetünk. Ennek eldöntésében lesz nagy segítségünkre a CasinoGuru.hu oldal, ahol naprakész információk alapján tájékozódhatunk, megtekinthetjük az online kaszinók listáját, és itt ismerhetjük meg a 2022-es év bónuszait is.

A kaszinó bónuszok fajtái

Bármelyik online kaszinót keressük is fel, a legfontosabb követelmény, hogy mindig legyünk tisztában a szerencsejátékozásra felhasználható maximális keretösszeggel, és ha az elfogy, akkor tessék leállni, különben oda lesz a családi kassza!

A kaszinó bónuszoknak már számtalan fajtája van, és illik mindegyiket megismerni, hogy ha valaki kezdő, tudja, melyikkel érdemes indítani. Ilyenek a befizetési bónusz, befizetés nélküli bónusz, ingyenes pörgetések, pénzvisszafizetési bónusz és üdvözlő bónusz.

A befizetési bónusz, ahogy a neve is sugallja, az adott kaszinó számára befizetett összeg bizonyos százaléka, de akár 150-200-300%-a is jóváírásra kerül a játékos számláján. Előfordulhat, hogy ezt az összeget maximálják. Olyankor hiába fizetünk be többet, csak a maximális összeg kerül jóváírásra.

Az ingyenes pörgetés esetében bizonyos nyerőgépek ingyenes lehetőségeket adnak a játékosoknak, és a nyereményt jóváírják a számlán. A pénzvisszafizetési bónusz az esetleges veszteségek csökkentésére szolgálhat. Az üdvözlő bónuszok kifejezetten új játékosok beavatását segítik a regisztrációkor.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Aerial view floating solar cell power plant with solar cell gene

A napelem jövője – Javítandó tényezők

A klímakárosító fosszilis tüzelőanyagokról a tiszta, megújuló energiaforrások felé történő gyorsuló elmozdulás középpontjában a szén-dioxid-kibocsátás radikális csökkentése áll.

https-__www.szaniteronline.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Szeretnél takarékoskodni az energiával?

Erre természetesen mindenki azt feleli, hogy persze, hiszen ki szeretne feleslegesen pénzt kiadni? Az elszabaduló energiaárak és a brutális mértékű infláció még a tehetős embereket is ugyancsak próbára teszi, hát még azokat, akik nem rendelkeznek jónak mondható jövedelemmel.

https-__glutenmenteslisztek.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

A tökéletes karácsony speciális diéta mellett is lehetséges

Igaz, hogy még csak nemrégiben köszöntött be az ősz, de mire kettőt pislogunk, már itt is lesz a december és vele együtt a karácsonyi összejövetelek, amelyeknek alapvető részét képezi az evés, és sajnos néha a túlzott mennyiségű vagy egészségtelen ételek elfogyasztása is.

https-__wagnersolar.hu_ - 2022 szeptember - Cikk1

Ismerd meg a jövő napelemes rendszerét!

Ma már nem meglepő, hogy okosrendszerek és -megoldások vesznek minket körül, hiszen az okostelefonok mellett már számos olyan innováció teszi könnyebbé, komfortosabbá a mindennapjainkat, mint az okosotthon programok.

https-__vaszonkepszalon.hu_ - 2022 szeptember - Cikk3

Különleges faliképek saját kezűleg

Ha már unjuk a papírra való rajzolást vagy festést, kipróbálhatunk valami egészen újat: a vászonra való alkotást! Cikkünkben adunk néhány hasznos tippet, hogyan dobhatod fel otthonod általad készített vászon faliképpel, melynek garantáltan nagy sikere lesz!

Low section of woman wearing high heels

Magassarkú – négy tipp, hogyan alakítsd ki a mindennapi viseletre alkalmas cipőket

A magas sarok vonzó, csábító, szexi és nőies. Ez kétségtelen. De nem mindenható és nem egyeduralkodó! Ezt azért hangsúlyozzuk ki, mert sokan, akik nem érzik magukat jól a bőrükben, ha túlságosan magas a cipőjük sarka, szinte szégyenkeznek, és úgy vélik, hogy bizonyára kevesebbek nőiesség terén, mint a többiek. Ez azonban komoly félreértés! Pláne, hogy ma már olyan sokszínű a „sarokkínálat”, hogy gyakorlatilag bárki találhat magának olyan nagyságú, szélességű, kialakítású verziót, ami minden szempontból ideális.

alkalmi-ruha

Milyen alkalmi ruhákat érdemes viselni idén nyáron?

Az alkalmi ruhák tekintetében a férfiaknak könnyű a dolguk, hiszen egy elegáns farmer és ing, aztán már kész is az öltözék, a nőknél azonban nem ilyen egyszerű a dolog. Igaz, a 2022-es nyári divattrendek kínálatában minden stílus megtalálható, legyen az vad, kirívó vagy elegáns, a lényeg, hogy kényelmesen tudjuk hordani, lehetőleg több szezonon keresztül.

blackszerszam.hu - 2022 augusztus - LinkMarketing - 2

Megoldás váratlan helyzetekre

Ha kerültél már olyan előre nem látható helyzetbe, amikor nagyon rövid idő alatt kellett megoldanod a szituációt azért, hogy ne legyen belőle nagyobb baj, akkor tudod, hogy milyen sokat számít a felszerelés.

https-__www.codeguru.hu_ - 2022 augusztus - Cikk2

Izgalmas játékok az otthoni kikapcsolódáshoz

Szerinted is sokkal izgalmasabb a virtuális játékvilág, mint a szürke hétköznapok? Számodra a legjobb időtöltés, ha különleges karakterek bőrébe bújva megismerheted ezeket a nem mindennapi világokat? Ez esetben ez a cikk neked szól!