Folyamatosan olyan szelvényfotókba futsz bele az interneten, amelyek azt bizonyítják, hogy pár száz forintból százezreket is lehet nyerni, vagy csodastratégiákkal bombáznak, amelyeknek a segítségével ugyan még senki nem nyert, de azért tutira működik? Nos, szép dolog az álmodozás, de ennek az online fogadás terén nincsen helye.

Persze ezzel nem arra célzunk, hogy ne lehetne szép summákat nyerni, de ez sajnos nem fog varázsütésre az öledbe hullani. Be kell tartani a profi sportfogadás szabályait és a megfelelő tétméretkezelést, illetve ismerni kell a fogadási típusokat és azok alternatíváit. A napi többórás, különböző speciális adatbázisokban elvégzett elemzéseket és a számtalan statisztika átböngészését pedig még nem is említettük.

Egyesek ezt az időt megspórolandó próbálják ki a tippküldő szolgáltatásokat, amelyek közül talán az egyik legígéretesebb az OH Sports. Ennek a weboldalnak a világ csaknem minden tájáról megvannak a forrásai, akiknek a segítségével diverzifikált portfóliót hoztak létre, és sportfogadás tippeket, elemzéseket szolgáltatnak az ügyfeleknek havidíjas szolgáltatás keretein belül. A tippjeiket pedig naplózzák, statisztikában rögzítik, hogy ezáltal bizonyítsák, ha valaki betartja az iránymutatásokat, akkor hosszú távon igenis lehet profitálni a sportfogadással.

A nyeremény mértéke több dologtól is függ

Nem mindegy például, hogy mekkora alaptőkével vágsz neki a profi sportfogadásnak. A szakértők általában minimum 200-300 ezer forintnyi összeget szoktak javasolni, hogy túl lehessen élni azt az időszakot, amikor a tipster nincsen jó formában. Ő sem fog tudni ugyanis minden hónapban ugyanolyan stabilan tippeket szállítani.

Emellett az is befolyásolhatja még a nyeremény mértékét, hogy milyen csomagra fizettél elő, vagy hogy milyen stratégiát követsz. Megreszkírozod a nagyobb téteket, vagy óvatosan bánsz velük, és nem raksz fel túl nagy összegeket egy meccsre? Bár egyébként az OH Sports a tagjainak az előbbit nem igazán engedi. Az alaptőke maximum három egységét lehet feltenni.

A sportfogadás során elért profit olyan, mint egy részvénybefektetés

A profi sportfogadás nem úgy működik, hogy leszögezed, hogy minden hónapban akarsz nyerni 2000 eurót, és nyerni is fogsz. A profitod közben ingadozni fog, ezért hosszabb távban kell gondolkodnod.

Épp úgy, mint amikor egy befektetési bróker tanácsára részvényeket vásárolsz. Bár a sportfogadás annyiban különbözik, hogy ha igazán tudatosan gondolkodsz, akkor kisebb tőkebefektetés és kockázat mellett jóval nagyobb profitot tudsz elérni.

Végső gondolatok

Azt tehát, hogy mennyit tudsz kivenni a profi sportfogadásból, nem lehet egyértelműen megválaszolni. De az OH Sports azért igyekszik megkönnyíteni az ügyfelei dolgát, méghozzá azáltal, hogy minden hónap és negyedév végén összeszedi, melyik csomagja hány egység profitot termelt, amelyből már ki lehet következtetni a várható teljesítményt és az elérhető profitot.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

goballoon.hu - 2024 július - LinkMarketing - 6

Felkészülés a hőlégballonos repülésre

Ma már nem úgy készülünk egy hőlégballonos sétarepülésre, mint a 2019-ben megjelent “A hőlégballon” című film szereplői, akik az NDK-ból próbáltak megszökni egy ilyen légijárművel.

https-www.mphshop.hu - 2024 június - Cikk1

Összhangban a hatékony működésért

A hidraulikus rendszerek hatékony működéséhez tökéletes harmónia és összhang szükséges. Akárcsak egy zenekar esetében, hiába játszik szinte mindenki tökéletesen a hangszerén, elég egyetlen hamisan zenélő tag, és az összhatás máris elmarad a kívánttól.

httpsrsablak.hu - 2024 június - Cikk4

A megfelelő konyhaablak kiválasztása

Az amerikai filmekben gyakran találkozhatunk hatalmas nyílászárókkal, amelyek annyi fényt engednek be, hogy az egész helyiségben tökéletes lesz a megvilágítás.

https-__innovatox.hu_ - 2024 június - Cikk2

Biocid engedélyeztetés szakszerűen, 7 lépésben

Mivel egy komplex folyamatról van szó, rengeteg a hibázási lehetőség, éppen ezért érdemes alaposan felkészülni, beleértve a jogszabályi háttér megismerését, a rendelet értelmezését, illetve azt a 7 lépést, amellyel végigvihető az engedélyeztetés.