Óriási örömhírt jelentett be Kulka János!

Kulka János több mint két éve sztrókot kapott. Noha azóta láthattuk egyszer szerepelni mozivásznon, de ezúttal újabb mérföldkőhöz érkezett: színpadi szerepet vállalt.

Több mint két év telt el azóta, hogy Kulka János sztrókot kapott. A színművészt 2016 tavaszán döntötte le a betegség, azóta pedig csak egyszer láthattuk szerepelni, Ujj Mészáros Károly X – A rendszerből törölve című filmjében játszott. Kulka számára nagy kihívás volt ez a produkció, karakterét ugyanis megnyomorították, megcsonkították, és nagyon elfáradt mindeközben, de elmondása szerint megérte.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Remek volt együtt dolgozni Károllyal és az egész stábbal, nagyon szerettem, igazi kihívást jelentett nekem. Boldog vagyok[/perfectpullquote]

– mesélte még korábban. Most a színészre újabb feladat vár, hatalmas örömhírt jelentett be.

Kulka János hamarosan nem csak a vásznon, de a színpadon is újra látható, hiszen szerepet kapott Móricz Zsigmond Árvácskájában – szúrta ki a HVG. Már meg is hirdettek két előadást a szervezők, az elsőre 2019. január 31-én, a másodikra pedig február 1-jén kerül sor.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból