Nézem Film Úgy tűnik, 2020-ban sem lesz műsorvezetője az Oscar-díjátadónak

Úgy tűnik, 2020-ban sem lesz műsorvezetője az Oscar-díjátadónak

Promóció

A tavalyihoz hasonlóan idén sem lesz műsorvezetője az Oscar-gálának.

Promóció

Az amerikai filmakadémia megerősítette, hogy idén sem lesz hagyományos házigazda az Oscar-díjátadón, írja a BBC.  Az utolsó host 2018-ban volt Jimmy Kimmel személyében.

Anne Hathaway és James Francoa viccelődik a 2019-es Oscar-gála műsorvezető-hiányon / Fotó: Gabriel Bouys / AFP / Getty Images

Az amerikai filmakadémia folytatja, amit tavaly elkezdett, amikor harminc év után először műsorvezető nélkül zajlott a Oscar-gála ceremóniája. Azért döntöttek idén is így, mert az  évek óta csökkenő nézettségű közvetítés tavaly magasabb nézettségi számokat hozott, mint a korábbi években.

Véget ért a találgatás: Kevin Hart nem lesz az Oscar házigazdája

Kevin Hart lemondott az Oscar-házigazda posztról, miután régi homofób tweetjei miatt kitört a botrány. Azóta többször bocsánatot is kért. Ezt követően Ellen DeGeneres műsorában beszélgettek a történtekről. A műsorvezetőnő még az Akadémiát is felhívta, hogy megtudja, akarják-e még Hartot. Végül Kevin Hart azzal távozott a műsorból, még gondolkodik rajta, elfogadja-e a szerepet.

Tavaly egyébként hosszú huza-vona zajlott a médiában azzal kapcsolatban, hogy Kevin Hart vállalja-e vagy sem. Kevin Hart lemondott az Oscar-házigazda posztról, miután régi homofób tweetjei miatt kitört a botrány. Azóta többször bocsánatot is kért. Ezt követően Ellen DeGeneres műsorában beszélgettek a történtekről. A műsorvezetőnő még az Akadémiát is felhívta, hogy megtudja, akarják-e még Hartot. Végül Kevin Hart azzal távozott a műsorból, még gondolkodik rajta, elfogadja-e a szerepet. És mint tudjuk, nem vállalta.

Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3