Nézem Film Úgy tűnik, 2020-ban sem lesz műsorvezetője az Oscar-díjátadónak

Úgy tűnik, 2020-ban sem lesz műsorvezetője az Oscar-díjátadónak

Promóció

A tavalyihoz hasonlóan idén sem lesz műsorvezetője az Oscar-gálának.

Promóció
- Advertisement -

Az amerikai filmakadémia megerősítette, hogy idén sem lesz hagyományos házigazda az Oscar-díjátadón, írja a BBC.  Az utolsó host 2018-ban volt Jimmy Kimmel személyében.

Anne Hathaway és James Francoa viccelődik a 2019-es Oscar-gála műsorvezető-hiányon / Fotó: Gabriel Bouys / AFP / Getty Images

Az amerikai filmakadémia folytatja, amit tavaly elkezdett, amikor harminc év után először műsorvezető nélkül zajlott a Oscar-gála ceremóniája. Azért döntöttek idén is így, mert az  évek óta csökkenő nézettségű közvetítés tavaly magasabb nézettségi számokat hozott, mint a korábbi években.

Véget ért a találgatás: Kevin Hart nem lesz az Oscar házigazdája

Kevin Hart lemondott az Oscar-házigazda posztról, miután régi homofób tweetjei miatt kitört a botrány. Azóta többször bocsánatot is kért. Ezt követően Ellen DeGeneres műsorában beszélgettek a történtekről. A műsorvezetőnő még az Akadémiát is felhívta, hogy megtudja, akarják-e még Hartot. Végül Kevin Hart azzal távozott a műsorból, még gondolkodik rajta, elfogadja-e a szerepet.

Tavaly egyébként hosszú huza-vona zajlott a médiában azzal kapcsolatban, hogy Kevin Hart vállalja-e vagy sem. Kevin Hart lemondott az Oscar-házigazda posztról, miután régi homofób tweetjei miatt kitört a botrány. Azóta többször bocsánatot is kért. Ezt követően Ellen DeGeneres műsorában beszélgettek a történtekről. A műsorvezetőnő még az Akadémiát is felhívta, hogy megtudja, akarják-e még Hartot. Végül Kevin Hart azzal távozott a műsorból, még gondolkodik rajta, elfogadja-e a szerepet. És mint tudjuk, nem vállalta.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3