Úgy tűnik, 2020-ban sem lesz műsorvezetője az Oscar-díjátadónak

A tavalyihoz hasonlóan idén sem lesz műsorvezetője az Oscar-gálának.

Az amerikai filmakadémia megerősítette, hogy idén sem lesz hagyományos házigazda az Oscar-díjátadón, írja a BBC.  Az utolsó host 2018-ban volt Jimmy Kimmel személyében.

oscar díj 2020 műsorvezető scaled
Anne Hathaway és James Francoa viccelődik a 2019-es Oscar-gála műsorvezető-hiányon / Fotó: Gabriel Bouys / AFP / Getty Images

Az amerikai filmakadémia folytatja, amit tavaly elkezdett, amikor harminc év után először műsorvezető nélkül zajlott a Oscar-gála ceremóniája. Azért döntöttek idén is így, mert az  évek óta csökkenő nézettségű közvetítés tavaly magasabb nézettségi számokat hozott, mint a korábbi években.

Véget ért a találgatás: Kevin Hart nem lesz az Oscar házigazdája

Kevin Hart lemondott az Oscar-házigazda posztról, miután régi homofób tweetjei miatt kitört a botrány. Azóta többször bocsánatot is kért. Ezt követően Ellen DeGeneres műsorában beszélgettek a történtekről. A műsorvezetőnő még az Akadémiát is felhívta, hogy megtudja, akarják-e még Hartot. Végül Kevin Hart azzal távozott a műsorból, még gondolkodik rajta, elfogadja-e a szerepet.

Tavaly egyébként hosszú huza-vona zajlott a médiában azzal kapcsolatban, hogy Kevin Hart vállalja-e vagy sem. Kevin Hart lemondott az Oscar-házigazda posztról, miután régi homofób tweetjei miatt kitört a botrány. Azóta többször bocsánatot is kért. Ezt követően Ellen DeGeneres műsorában beszélgettek a történtekről. A műsorvezetőnő még az Akadémiát is felhívta, hogy megtudja, akarják-e még Hartot. Végül Kevin Hart azzal távozott a műsorból, még gondolkodik rajta, elfogadja-e a szerepet. És mint tudjuk, nem vállalta.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból